MIRIS LIVERPULA OSETIO SE NA MARAKANI: Reakcija Delija posle gola Pavkova bila je URNEBESNA! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Jul.2019, 22:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MIRIS LIVERPULA OSETIO SE NA MARAKANI: Reakcija Delija posle gola Pavkova bila je URNEBESNA! (VIDEO)

Neumoljivi golgeter.

Fudbaleri Crvene zvezde slavili su protiv Helsinkija sa 2:0 u prvom meču drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona. Tačku na Zvezdin trijumf stavio je Milan Pavkov! Novi gol golgetera crveno-belih i radost Delija koja je neodoljiva podsetila na duel sa Liverpulom, gde je upravo Pavkov golovima zapalio tribine Marakane.

Pavkov je iskoristio ubacivanje Marina i odbitak, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << te je sa samo pet metara poslao loptu u mrežu Finaca!

A tada je nastalo ludilo...

Zvezdina je pobeda!

Pavkooooov za 2:0!⭐️⭐️⭐️

🔴⚪️#fkcz pic.twitter.com/o2nmzQr5Qh

— FK Crvena zvezda (@crvenazvezdafk) July 24, 2019
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona,   Twiter

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Marin: Drugi gol mnogo važan, možemo biti srećni što Pavkov nije otišao VIDEO

Izvor: B92, 24.Jul.2019

Kapiten Crvene zvezde Marko Marin istakao je važnost gola Milana Pavkova u pobedi nad HJK Helsinkijem 2:0 u prvom meču II kola kvalifikacija za Ligu šampiona...Zvezda je od 27. minuta pogotkom Ričmonda Boaćija vodila pred 30.000 navijača na "Rajku Mitiću", ali je tek golom Pavkova u poslednjem...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.