MILOJEVIĆ JE OVO ZACRTAO: Trener Zvezde poslao moćnu poruku posle meča (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Sep.2017, 01:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MILOJEVIĆ JE OVO ZACRTAO: Trener Zvezde poslao moćnu poruku posle meča (FOTO)

Crveno-beli odigrali 1:1 protiv BATE Borisova u Beogradu.

Posle 10 godina Crvena zvezda je zaigrala u grupnoj fazi evropskog takmičenja i na startu Lige Evrope odigrala nerešeno 1:1 sa BATE Borisovim. Imali su crno-beli prilike i za ceo plen, ali su svoje šanse imali i gosti. Trener Crvene zvezde Vladan Milojević bio je zadovoljan posle meča, iako ostaje žal za sva tri boda.

SAVIĆ: >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Najvažnije je da nas Partizan ne prestigne po broju titula (FOTO)

NEVIĐEN MALER: Kanga je imao VELIKI problem posle utakmice (VIDEO)

 - BATE je, kao i mi, imao dosta prilika, možda smo mi za nijansu bili bliži pobedi. Morali smo da damo drugi gol, iskusna je ekipa BATE, tačno su znali kada da rizikuju. Ostaje žal, rezultat je da kažemo na ravne časti - rekao je Milojević. - Hteli smo da damo drugi gol, nismo razmišljali da se branimo. Probali smo i sa dva napadača kod izjednačenja, to pokazuje našu nameru da pobedimo. Moja filozofija nije, niti će biti da se povlačim. Ovo je za nas veliko iskustvo.

Milojević je najavio da će Zvezdin pristup ostati isti, napadački, kada na red dođu i mečevi sa Arsenalom i Kelnom, a osvrnuo se i na navijače.

TVITERAŠI ZADOVOLJNI: Igrači Zvezde ih oduševili pristupom meču (FOTO)

 - Po istoriji, po veličini kluba, po imenu nam je mesto da se svake godine borimo za Ligu Evrope -  jasan je Milojević. - Ovi momci zaslužuju podršku. Nadam se i znam da će navijači i na sledećim utakmicama da budu sa nama.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Partizan

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Krstičić: Zaslužili smo sva tri boda

Izvor: N1 televizija, 15.Sep.2017

Fudbaler Crvene zvezde Nenad Krstičić kaže da je njegov tim zaslužio pobedu na startu Lige Evrope...Zvezda je u Beogradu odigrala sa BATE Borisovim nerešeno 1:1 iako je imala vođstvo..."Teška utakmica, na kraju smo osvojili bod, a zaslužili smo sva tri. Idemo dalje, okrećemo se prvenstvu, čeka...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.