MILANU NEĆE BITI LAKO: Fabio Kapelo hvali Crvenu zvezdu, NEĆETE verovati šta očekuje na San Siru

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Feb.2021, 18:25

MILANU NEĆE BITI LAKO: Fabio Kapelo hvali Crvenu zvezdu, NEĆETE verovati šta očekuje na San Siru

Rosoneri u rezultatskoj krizi.

Da li je Milan uzdrman poslednjih nedelja o čemu svedoče sve lošiji rezultati. Može li Crvene zvezda da iskoristi trenutnu krizu Rosonera i elimniše ih iz Lige Evrope. Ovu su samo neke od tema kojima se bavi italijanska štampa kad je u pitanju tim Stefana Piolija.

Za mišljenje je upitan i nekadašnji trofejni trener tima sa San Sira, Fabio Kapelo, koji veruje da Milanu neće biti lako sa izabranicima Dejana Stankovića.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Capello: 'Il Milan pensa a giocare bene e non al risultato': Dagli studi di Sky, Fabio Capello fa una considerazione sul Milan di Stefano... https://t.co/AHikQ8A0WK pic.twitter.com/41RUOQMoEq

— sportlive (@sportli26181512) February 25, 2021

- Kada izgubite derbi, shvatite kakva je vaša vrednost. Na terenu se tada videla jasna razlika. Milan nikada ne razmišlja toliko o konačnom rezultatu, ali gleda da igra dobro. Mislim da neće biti lako protiv Crvene zvezde - rekao je iskusni Fabio Kapelo.

Posle beogradskih 2:2 Milan je izraziti favorit sa kvotom 1,53 na keca. Crvena zvezda pak nema izbora, mora da napadne, a kvota na 3+ iznosi 1,70. Pogledajte sve Mozzart kvote za meč Milan – Crvena zvezda.

Slabiji rezultati Milana počeli su porazom od Specije u Seriji A (2:0), zatim je tim remizirao u Beogradu (2:2), a onda izgubio i gradski derbi od Intera (3:0). Nakon tog poraza najveći rival je stekao četiri boda prednosti na vrhu tabele.

Revanš meč u 1/16 Lige Evrope igra se večeras na stadionu San Siro, od 21 čas

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.