MIHA O ARNAUTOVIĆU: Mi smo Srbi i zvezdaši

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Nov.2021, 20:42

MIHA O ARNAUTOVIĆU: Mi smo Srbi i zvezdaši

Samo pohvale.

Trener Bolonje Siniša Mihajlović imao je vrlo zanimljivo izlaganje uoči meča Serije A sa Romom.

Srpski starteg je pričao o duelu sa dobrim prijateljem Žozeom Murinjom, koji je sada na klupi “vučice”, a italijanski novinari su ga pitali I za mišljenje o napadaču Bolonje Marku Arnautoviću.

Srbin sa pasošem Austrije pruža dobre partije otkako je letos pojačao klub sa “Renato Dal Are” i prvi je strelac tima sa šest golova. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

- Mi smo dva Srbina, poštovanje kreće odatle. Obojica navijamo za Crvenu zvezdu. Srbi su inače bliski jedni sa drugima. On je lider, momci se osećaju snažnije kada je on na terenu. Treba reći da govori četiri ili pet jezika. Uvek ću očekivati mnogo od njega na terenu – konstatovao je Mihajlović.

Podsetimo, o Arnautoviću kao potencijalnom pojačanju FK Crvena zvezda nedavno je pričao štoper crveno-belih Aleksandar Dragović.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

MI SMO SRBI, ODATLE I POŠTOVANJE! Italijani pitali Mihajlovića o Arnautoviću, ono što im je Siniša rekao ODUŠEVIĆE mnoge u Srbiji!

Izvor: Kurir, 30.Nov.2021

Srpski trener na klupi Bolonje, Siniša Mihajlović, u najavi utakmice protiv Rome koja je zakazana za sredu, između ostalog je govorio o odnosu sa Markom Arnautovićem.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.