‘METLA’: Bivši trener Zvezde izbacio reprezentativca Srbije iz tima zbog – Zvezde! (FOTO)

Izvor: HotSport.rs, 20.Jun.2017, 14:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

‘METLA’: Bivši trener Zvezde izbacio reprezentativca Srbije iz tima zbog – Zvezde! (FOTO)

Krajnje neobičan potez bivšeg trenera Crvene zvezde zbog sukoba koji je imao sa igračem pre više godina.

Pre nekoliko sezona Portugalac Rikardo Sa Pintu je bio trener Crvene zvezde, a od pre par dana je na klupi Standarda iz Liježa, gde je zamenio takođe bivšeg stručnjaka iz Ljutice Bogdana, Aleksandra Sašu Jankovića.
Prvi potez koji je portugalski trener napravio po dolasku >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << u Belgiju je bio radikalan. Uzeo je ‘metlu’ i iz tima izbacio osmoricu igrača, među kojima i donedavnog reprezentativca Srbije Filipa Mladenovića.
Razlog? Stare razmirice koje su imali još u taboru beogradskog kluba. Datira iz vremena kada je Sa Pintu izgubio titulu sa Crvenom zvezdom, a Filip Mladenović bio jedan od boljih igrača tog tima.
Belgijski mediji navode da je Sa Pintu precrtao još sedmoricu igrača: Bendžamina Tetea, Uga Kujpersa, Benija Badibangu, Biramu Turea, Muhameda Jataru, Samija Maea i Faruka Miju.
Razlog sukoba Sa Pintua i Mladenovića nije poznat, ali je evidentno da mu Portugalac nije zaboravio i dočekao je svojih ‘pet minuta’.
FOTO: STARSPORT

The post ‘METLA’: Bivši trener Zvezde izbacio reprezentativca Srbije iz tima zbog – Zvezde! (FOTO) appeared first on HotSport - Najnovije sportske vesti - Sve na jednom mestu.

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

Bivši trener Zvezde otpisao bivšeg beka Zvezde?

Izvor: Sportske.net, 20.Jun.2017

Dolazak novog trenera ne ide u prilog srpskom fudbaleru...Ovo leto doneće velike kadrovske promene u belgijskom Standardu iz Liježa. Posle odlaska Aleksandra Jankovića, za novog trenera je imenovan još jedan nekadašnji strateg Crvene zvezde, Portugalac Sa Pintu, koji je već počeo sa ''čistkom''...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.