MARAKANA OVO NE PAMTI! Čista magija Kataija, a onda kreće LUDILO (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Maj.2022, 19:51

MARAKANA OVO NE PAMTI! Čista magija Kataija, a onda kreće LUDILO (VIDEO)

Sjajan gol zvezdinog asa.

Ekipa Crvene zvezde na korak je do trofeja Kupa Srbije i druge uzastopne "duple krune" u srpskom fudbalu. Crveno-beli vode protiv večitog rivala Partizana u finalnoj utakmici sa 2:1, a drugi gol za tim iz Ljutice Bogdana na neverovatan način postigao je Aleksandar Katai.

Bila je to sjajna kontra Zvezde, uspeo je Katai da umakne Miletiću, dobio je loptu i zatim je usledio >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sprint ka golu Stevanovića. Katai je imao dosta prostora, kasnila je odbrana Partizana, prevario je golmana crno-belih, nastavi trk i prevario malobrojnu odbranu te je "provukao" loptu u mrežu za njegov drugi pogodak na meču.

Гоооол Александар Магико Катаи ❤️🤍🔥

2:1#fkcz pic.twitter.com/JbPit4zpJi

— Ranjeni orao🇷🇸❤️🤍 (@Ranjeniorao4) May 26, 2022

Zatim je usledila prava ludnica na klupi crveno-belih i na severu.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Katai: Nama se ne igra nama se pobeđuje

Izvor: B92, 26.Maj.2022

Fudbaler Crvene Zvezde Aleksandar Katai govorio je koliko je srećan zbog pobede u finalu Kupa Srbije i duple krune...Nakon osvojene šampionske titule, oni su pobedili Partizan u finalu kupa rezultatom 2:1 i na taj način osigurali duplu krunu..."Sjajan osećaj, utakmica za Delije. Nama se ne igra nama...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.