Luka Milivojević kao Van Basten: Daje golove glavom sa 15 metara! (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 28.Jan.2015, 20:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Luka Milivojević kao Van Basten: Daje golove glavom sa 15 metara! (VIDEO)

Sjajna partija i dva gola veziste Olimpijakosa u kup duelu sa Timavosom

Prethodni trener Olimpijakosa, Španac Mičel, uvek je u superlativima govorio o nekadašnjem članu Crvene zvezde Luki Milivojeviću. Izgleda da će pred majstorijama  sjajnog srpskog veziste kapu morati da skine i aktuelni strateg grčkog šampiona  Vitor Pereira.

Posle povrede kolena  Luka Milivojević >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << se vratio u prvu postavu Olimpijakosa! I to na kakav način. Znalo se i ranije da momak rođen u Kragujevcu ima odličan pas i vanserijske trkačke sposobnosti, ali večeras je demonstrirao da može da postiže golove u stilu legendarnog holandskog napadača Marka Van Bastena.

Olimpijakos ima lakši trening u kupu grčke protiv nižerazrednog Timavosa, vodi posle prvog poluvremena sa 4:0, a bivši član Crvene zvezde najblaže rečeno dominira na travi Karaiskakija. Mrežu nedoraslog rivala Milivojević je pogađao dva puta. I to na kakav način.

Prvo je u devetom minutu doveo Olimpijakos u vođstvo, nakon što je sačekao centaršut sa leve strane i trzajem glavom prevario suparničkog golmana…. Bio je to samo uvod u retko viđenu majstoriju. Igrao se 25.minut kada je Milivojević ponovo sačekao centaršut sa leve strane. Nije ni skočio, ali udarac glavom sa 15 metara bio je hiruški precizan, a u isto vreme dovoljno jak, da se zarije u mreži Timavosa… Alal vera, Luka!

Inače, Milivojević ove sezone nije postigao gol u prvenstvu Grčke.



Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dva gola Milivojevića glavom za poluvreme i to sa koje udaljenosti! (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 28.Jan.2015

Luka Milivojević blista na terenu posle dvomesečne pauze zbog povrede. Igrač Olimpijakosa nastavio je da pruža partije kakve je imao na početku sezone zbog čega je bio jedan od najbolje ocenjenih igrača svog tima u Ligi šampiona i u prvenstvu. Bivši fudbaler Crvene zvezde je već u svom prvom...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.