Luka Ilić naredne sezone na pozajmici, ali ne u Zvezdi!

Izvor: Sportske.net, 11.Maj.2018, 12:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Luka Ilić naredne sezone na pozajmici, ali ne u Zvezdi!

Fudbaler Mančester sitija će ponovo na pozajmicu, ali ovoga puta ne u Crvenu zvezdu.

Čelnici Mančester sitija su odlučili, mladi srpski fudbaler Luka Ilić će naredne sezone biti ponovo na pozajmici.

Ipak, ovoga puta to neće biti u Crvenoj zvezdi, već u Holandiji, u Bredi, prenose engleski mediji. Engleski šampion je rešio da je Holandija daleko najbolja opcija za Luku da nastavi karijeru i da se kali za Premijer ligu.

Ofanzivni vezni fudbaler >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << je sada u Holandiji kako je objavio na svojim društvenim mrežama gde završava posao oko nastavka karijere u NAC Bredi.

Sa druge strane, Ivan Ilić koji je takođe fudbaler Mančester sitija i koji je otišao u paketu sa svojim bratom za oko 5 miliona evra u taj klub, naredne sezone biće u Crvenoj zvezdi.

Luka će biti jedan od četvorice do šestorice fudbalera koji će svoju karijeru nastaviti na pozajmici u Bredi iz Mančester sitija.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.