Lorenco Ebisilio novi fudbaler Crvene zvezde

Izvor: Beta, 29.Jun.2018, 18:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lorenco Ebisilio novi fudbaler Crvene zvezde

Dosadašnji fudbaler kiparskog Apoela, Holandjanin Lorenco Ebisilio, od danas je novi igrač Crvene zvezde.Kako se navodi u saopštenju na sajtu beogradskog kluba, Ebisilio je potpisao ugovor na dve godine, uz mogućnost nastavka saradnje na još godinu dana."Drago mi je da je napokon sve završeno i da sam potpisao ugovor sa Crvenom zvezdom. Za mene je ovo novi izazov u karijeri i želim da pokažem da sam spreman. Verujem da će Crvena zvezda beležiti dobre rezultate i u predstojećoj sezoni, a ja ću se potruditi da joj u tome pomognem", rekao je 26-godišnji vezni igrač.Ebisilio je sedmo pojačanje Zvezde u letnjem prelaznom roku, a u subotu će se priključiti novim saigračima na pripremama u Austriji.

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

ZVANIČNO - Zvezda dovela još jedno veliko pojačanje! (video)

Izvor: Sportske.net, 29.Jun.2018

Još dobrih vesti za navijače Crvene zvezde ovog leta, Milojevićev tim još jači u ofanzivi!..Dosadašnji fudbaler kiparskog Apoela, Holanđanin Lorenco Ebisilio, od danas je novi igrač Crvene zvezde...Kako se navodi u saopštenju na sajtu beogradskog kluba, Ebisilio je potpisao ugovor na dve godine,...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.