Izvor: MozzartSport.com, 12.Jun.2021, 15:37

Levi bek Zvezde pojačao Metalac, crveno-belima procenti od sledeće prodaje

Talentovani defanzivac pred promocijom u Gornjem Milanovcu

U sezoni iza nas Metalac se afirmisao kao mladi tim sa izrazitim potencijalom, a u izazovima koji slede Žarko Lazetić imaće na raspolaganju još jednog talentovanog fudbalera - Uroša Blagojevića.

Talentovani levi bek u Gornji Milanovac stigao je iz Crvene zvezde, a superligaši su postigli dogovor po kojem je defanzivac Ljutice >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Bogdana napustio bez obeštećenja, ali će crveno-belima pripasti 50% od narednog transfera saznaje Mozzart Sport.

Blagojević je sa Zvezdom imao ugovor do januara 2022. godine, ali je u želji za konkretnijom šansom izrazio ambiciju za promenom serdine imajući u vidu da se nije našao u projekcijama stručnog štaba crveno-belih koji su potom lako našli zajednički jezik sa Metalcem.

Defanzivac je već utanačio lične uslove sa klubom podno Rudnika sa kojim će potpisati trogodišnji ugovor, a dogovorom dva tima određena je i klauzula po kojoj bi Crvena zvezda mogla da vrati talentovanog defanzivca u svoje redove uz određeno obeštećenje.

Levi bek je u Crvenu zvezdu stigao januara 2019. godine iz Zemuna, u crveno-belima je bio član generacije stasale pod komandom Slavoljuba Đorđevića i juniorski staž ukrasio je titulom osvojenom u omladinskoj kategoriji. Posle uspeha u omladinskoj konkurenciji igrač rođen 2002. godine priključen je prvom timu sa kojim je odradio letnje pripreme, ali je pred početak sezone prosleđen u Grafičar.

Nakon jeseni u Zvezdinoj filijali, omladinski reprezentativac Srbije prosleđen je na kaljenje u Novi Pazar, međutim proleće na superligaškoj sceni tokom kojeg je upisao minute na pet utakmica i postigao jedan gol nije bilo dovoljno da popravi status u Ljutice Bogdana posle čega je došlo do rastanka.

Tagovi:

Favoriti i notifikacije:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.