Lepota igre u drugom planu - Ben objasnio na čemu je danas bio akcenat

Izvor: Sportske.net, 03.Nov.2018, 21:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lepota igre u drugom planu - Ben objasnio na čemu je danas bio akcenat

Strelac drugog gola za Crvenu zvezdu u duelu sa Proleterom objasnio je zašto lepota igre nije bila u prvom planu na današnjoj utakmici.

Lider domaćeg šampionata slavio je danas u Novom Sadu (2:0) na gostovanju ekipi Proletera. Autogol domaćih i pogodak El Fardu Bena doneli su Zvezdi trijumf i mir koji će ekipi biti neophodan pred duel sa Liverpulom u Beogradu.

"Prošlo je nekoliko utakmica od kada sam poslednji put postigao gol i ovaj pogodak mi je došao kao >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << nagrada za naporan rad. Jako mi je drago što sam uspeo da zatresem mrežu, svakom igraču to mnogo znači za samopouzdanje. Drago mi je što sam pomogao ekipi da ostvari još jednu pobedu", rekao je Ben nakon gostovanja u Novom Sadu.

Vladan Milojević je posle meča kazao da je pobeda jedino što se piše, a El Fardu Ben je objasnio zašto je akcenat bio isključivo na rezultatu.

"Utakmica je zaista bila jako teška, jer je teren u jako lošem stanju. Nije lako igrati u ovakvim uslovima, ali mi smo odradili odličan posao. Kada smo videli da lopta ne može normalno da se kreće po terenu, morali smo da nađemo drugo rešenje pa se igra uglavnom odvijala u vazduhu. Zato akcenat nije bio na lepoti igre, već samo na rezultatu", rekao je Ben.

Narednu takmičarsku utakmicu crveno-beli igraju u utorak u okviru 4. kola Lige šampiona. Rival će im biti ekipa Liverpula.

"Biće to drugačija utakmica u odnosu na onu u Liverpulu. Znamo da je atmosfera na Marakani uvek naša ogromna prednost. Imamo neverovatnu podršku navijača, oni će biti naš 12. igrač koji može mnogo da nam pomogne. Verujem da možemo da ostvarimo odličan rezultat", zaključio je fudbaler Crvene zvezde.

Na polovini ligaškog dela takmičenja Crvena zvezda zauzima prvo mesto na tabeli sa 43 osvojena boda i još uvek je na +9 u odnosu na drugoplasirani Radnički iz Niša.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Ben: Biće drugačije nego u Liverpulu, "Marakana" je naša prednost

Izvor: B92, 04.Nov.2018, 00:04

El Fardu Ben postigao je deseti gol u sezoni za Crvenu zvezdu, kojim je rešio pitanje pobednika u Novom Sadu.

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.