Lazović: Trud se isplatio, smanjili smo zaostatak za Partizanom

Izvor: Sportal.rs, 23.Mar.2015, 20:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lazović: Trud se isplatio, smanjili smo zaostatak za Partizanom

Darko Lazović se ponovo upisao u strelce. Vezni igrač Crvene zvezde postigao je jedini gol u pobedi nad Napretkom, ali je pre svega naglasio značaj trijumfa. Nakon 20. kola u Superligi, Zvezda je smanjila zaostatak u odnosu na vodeći Partizan na dva boda.

- Drago mi je zbog gola, naravno, ali mnogo mi je draže da smo pobedili u utakmici koja je bila mnogo teška i gde su nam svi unapred upisivali tri boda. Ništa lakše za protivnika nego kada igra rasterećeno jer su ga svi >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportal.rs << otpisali. Napredak je dobra ekipa, što smo i isticali tokom nedelje, a to su i pokazali na našem stadionu - kazao je Lazović za klupski sajt.

Crveno-beli su protiv Kruševljana upisali i četvrtu uzastopnu pobedu, a sada sledi kraća obaveza zbog obaveza reprezentacija.

- Treniramo naporno, na utakmica se trudimo da pružimo maksimum, i uvek razmišljamo samo o prvoj narednoj. To nam se vraća, zaostatak se smanjio, i može se reći da ponovo držimo konce u svojim rukama. Naredne nedelje neće biti prisutno mnogo igrača na treninzima, ali nakon ove pauze moramo trenirati još i jače kako bismo nastavili sa serijom pobeda. Nekoliko veoma teških gostovanja nas očekuje, a prvo je na redu ono u Novom Pazaru. Ipak, verujem u sebe i u svoje drugove - zaključio je Lazović.

(Foto: MN Press)
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Sportal.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.