Lazić i Dobrić odredili cilj za sezonu u Evrokupu

Izvor: Sportske.net, 06.Jul.2018, 00:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lazić i Dobrić odredili cilj za sezonu u Evrokupu

Košarkaši Crvene zvezde veruju u dobar rezultat u novoj sezoni u Evrokupu.

Kapiten košarkaša Crvene zvezde Branko Lazić ocenio je grupu u Evrokupu kao atraktivnu, a kao prvi cilj u tom takmičenju naveo je plasman u narednu fazu.

"Atraktivna grupa u sezoni Evrokupa je izuzetno jaka gledajući sve predstavnike. Nikoga ne smemo da precenimo, ali nikako i da potcenimo. U prošlosti smo se sastajali >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << sa nekim rivalima, nisu nam nepoznanica. Idemo korak po korak, ekipa tek treba da se formira i pojača. Činjenica je da će i druge ekipe formirati respektabilne sastave, ali naš početni cilj je jasan, želimo da ostvarimo plasman u narednu fazu
", rekao je Lazić za klupski sajt.

Crvena zvezda će igrati u Grupi A Evrokupa sa ekipama Galatasaraja, Ulma, Breše, Andore i Monaka.

Ognjen Dobrić je kazao da će Evrokup ove sezone biti veoma kvalitetno takmičenje, a saglasio se sa kapitenom da je grupa atraktivna i sa mnogo dobrih ekipa.

"Sigurno će naši navijači imati priliku da i u narednoj sezoni gledaju dobru košarku. Iako sve ekipe, uključujući i nas, tek treba da se formiraju, naši protivnici gaje prepoznatljiv stil pa već sada možemo da znamo šta nas očekuje. Naša prednost je svakako iskustvo koje smo sticali prethodnih godina igrajući Evroligu. Iskreno, mislim da je dobro što smo voljom žreba izbegli duga putovanja, isključujući možda Andoru, a samim tim imaćemo više vremena za pripremu i treninge", kazao je Dobrić.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Lazić i Dobrić: Atraktivna grupa, cilj prolaz u drugu fazu EK

Izvor: B92, 06.Jul.2018

Kapiten Crvene zvezde Branko Lazić ocenio je grupu u Evrokupu kao atraktivnu, a kao prvi cilj u tom takmičenju naveo je plasman u narednu fazu..."Atraktivna grupa u sezoni Evrokupa je izuzetno jaka gledajući sve predstavnike. Nikoga ne smemo da precenimo, ali nikako i da potcenimo. U prošlosti smo...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.