Lalatović produžio agoniju bivšeg kluba, Proleter slavio iz penala u 95.

Izvor: B92, 30.Nov.2020, 19:07

Lalatović produžio agoniju bivšeg kluba, Proleter slavio iz penala u 95.

Fudbaleri Vojvodine pobedili su u Nišu ekipu Radničkog 1:0 u poslednjim utakmicama 16. kolo Superlige Srbije.

Čovek odluke bio je Miljan Vukadinović u 14. minutu, čime se tim Nenada Lalatovića vrati na pobednički kolosek posle poraza od Crvene zvezde.

Lalatovićev bivši klub, Radnički, ni dolaskom novog trenera Vladimira Gaćinovića, nije izašao iz krize i zabeležio je četvrti neuspeh u >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << nizu, među kojem je i eliminacija iz Kupa od drugoligaša IMT-a.

Ekipa iz Novog Sada učvrstila se na trećem mestu, dok je Radnički jedno od najvećih razočarenje i tek 12.

U istom terminu odigrane su još dve utakmice, Proleter je savladao Javor 2:1, dok golova nije bilo u Subotici u duelu Spartaka i Radnika.

Milan Mirosavljev je doneo vođstvo domaćinu, izjednačio je Andrej Ilić u 84, pre nego što je usledio buran finiš.

Sudija Bojan Nikolić pokazao je na "belu tačku" posle jednog starta u kaznenom prostoru Ivanjičana, a Babić je bio siguran.

Usledili su veliki protesti gostiju, ali uzalud...

Proleter se sa nova tri boda podigao na peto mesto.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

LSL - Radnički u slobodnom padu, Vojvodina u stopu prati Partizan, Bojan Nikolić razbesneo Ivanjičane!

Izvor: Sportske.net, 30.Nov.2020

Vojvodina slavila u Nišu, bez pobednika u Subotici, a posle brojnih pohvala koje su na adresu FSS stigle iz Ivanjice, u Javor Matisu su večeras veoma nezadovoljni suđenjem Bojana Nikolića u Novom Sadu...Ni promena trenera nije pomogla Radničkom da prekine sve dužu seriju poraza. Od pobede nad Partizanom...

Nastavak na Sportske.net...

Radnički pretrpeo četvrti poraz u nizu, Vojvodina slavila u Nišu

Izvor: JužneVesti.com, 30.Nov.2020

Četvrti poraz u nizu u Superligi fudbaleri Radničkog iz Niša pretrpeli su u 16. kolu elitnog ranga pošto je na stadionu "Čair", golom u 14. minutu, slavila novosadska Vojvodina rezultatom 1:0 (1:0). Na klupi niškog tima debitovao je novi trener Vladimir Gaćinović, koji je ekipu preuzeo pre tri...

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.