LUDI TIKET (-), nedelja, 605.136 dinara: Crvena zvezda ga koštala 5.000 evra

Izvor: MozzartSport.com, 14.Jan.2018, 10:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LUDI TIKET (-), nedelja, 605.136 dinara: Crvena zvezda ga koštala 5.000 evra

Pariski trećeligaš nije ispunio nadanja MOZZARTOVOG kladioca

Vodeći tim treće lige francuske fudbalske sratosfere, čuveni Red Star nije ispunio nadanja jednog MOZZARTOVOG majstora klađenja i košta ga nešto više od 5.000 evra.

Tačnije 605.136 dinara pošto na meču pariske Crvene zvezde i Šolea nije došlo 3+. A sve je ukazivalo na to, pogotovu dobra napadačka forma tima iz Grada >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << svetslosti, ali i slaba odbrana gostiju. Našem igraču, koji je ovaj tiket od čak 10 parova uplatio preko interneta, a potom na njega stavio čak 5.000 dinara, nije pomogao ni srpski napadač u redovima Red Stara, Miloš Zukanović koji nije uspeo da se upiše u strelce.

Zahvaljujuči bonusu NAPLATI PROMAŠAJ tvorac ovog majstorskog, ali ipak gubitnog tiketa je povratio sav uloženi novac, ali će mu sigurno biti mnogo teže da zaboravi onih 5.000 evra koje su mu bile nadomak džepa pošto je prošlo ostalih devet parova. Ali svi znamo kako se pad na tiketu najbrže zaboravlja - uplatom novog.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   Pariz

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.