Izvor: HotSport.rs, 23.Okt.2017, 18:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LUČANCI ŠOKIRANI: Očekujemo da FSS reaguje na Le Talekove reči, nefudbalski faktori uticali na dešavanja na terenu

Utakmicu između Crvene zvezde i Mladosti na stadionu „Rajko Mitić“ obeležio je i incident na kraju meča u kojem je jedan od glavnih aktera bio Francuz iz redova crveno-belih.

Strasti se nisu stišale ni nakon utakmice pa je Demijan Le Talek izjavio kako je trener Lučanaca, Nenad Milovanović tražio od igrača da povrede igrače Zvezde, te da mu je „došlo da ubije Radivojevića“.
Na reči fudbalera Zvezde nisu mogli da ne reaguju iz Lučana, >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << koji ističu da su šokirani onime što je Francuza.
– Zgranut sam. Ja ne mogu da shvatim da jedan klub poput Crvene zvezde, koji veoma poštujem, dozvoli igraču da daje ovakve izjave. Ubiti nekoga je preteška izjava i zaista očekujem da se oglasi FSS. Za 15 godina rada u fudbalu nikada igraču nisam rekao da nekoga udari niti bilo šta slično. Veoma dobro znam šta je povreda i da ti momci žive od fudbala, tako da te reči iz mojih usta nisu izašle. Mi smo došli da se sa Zvezdom nadigravamo na terenu i mislim da se nismo obrukali. Odigrali smo korektno, onako kako smo se i pripremali za ovu utakmicu – rekao je Nenad Milovanović za „Blic“.
Šef stručnog štaba Mladosti je takoše istakao i da su na dešavanja na ovom meču uticale neke „nefudbalske stvari“ o kojima na bi smeo da govori.
– Rekao sam da smo utakmicu odigrali krajnje korektno, ali neki vanfudbalski faktori uticali su na dešavanja na terenu, o kojima nažalost ne smem da pričam,- zaključio je Milovanović.
The post LUČANCI ŠOKIRANI: Očekujemo da FSS reaguje na Le Talekove reči, nefudbalski faktori uticali na dešavanja na terenu appeared first on HotSport - Najnovije sportske vesti - Sve na jednom mestu.
Pogledaj vesti o: Incident

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

LE SELJAK: Zvezdin Francuz ponižava rivale

Izvor: Kurir, 24.Okt.2017, 08:16

Uvaženi stranac crveno-belih javno nazvao Mladost iz Lučana - seljačkim timom, a niko još nije osudio njegovu izjavu da je hteo da ubije rivala Radivojevića

Nastavak na Kurir...

Povrede kroje tim Zvezde, Milojević zabrinut

Izvor: Mondo, 24.Okt.2017

"Četiri ili pet igrača je bilo na snimanju posle poslednje utakmice. Nisam baš srećan, jer moraju da igraju neki koje sam hteo da sačuvam", kaže trener crveno-belih...Foto: MN Press..Teška utakmica čeka fudbalere Crvene zvezde u sredu protiv, ove sezone odličnog, Spartaka iz Subotice, a pitanje...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.