LŠ - Zvezda zasijala na pola sata, neosvojiva tvrđava pala posle godinu dana! (video)

Izvor: Sportske.net, 12.Dec.2018, 00:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LŠ - Zvezda zasijala na pola sata, "neosvojiva tvrđava" pala posle godinu dana! (video)

Porazom od Pari Sen Žermena u poslednjoj utakmici Grupe C fudbaleri Crvene zvezde oprostili su se od Lige šampiona i Evrope za sezonu 2018/19.

Premijerno učešće u Ligi šampiona fudbalski klub Crvena zvezda okončao je porazom od Pari Sen Žermena u Beogradu.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << />
U poslednjoj utakmici Grupe C izabranici Vladana Milojevića poraženi su od šampiona Francuske rezultatom 4:1 (2:0) čime su stavili tačku na evropsku sezonu.

Dosta loše izgledala je Crvena zvezda u prvom poluvremenu večerašnje utakmice i to je kvalitetan rival uspeo da kazni lakim golovima iz kontranapada.

Gosti su poveli u 10. minutu golom Edinsona Kavanija, ali je ostalo nejasno da li je u začetku akcije postojao prekršaj nad Milanom Pavkovim koji sudija Kolum nije svirao. Ulogu asistenta preuzeo je Kilijan Mabape.

Vodeći gol Pari Sen Žermena pogledajte OVDE!

Nakon primljenog gola u redove domaćeg tima uvukla se nervoza, tome su kumovale i nekolike sudijske odluke, a pet minuta pre kraja prvog poluvremena stigla je nova kazna.

Neodlučnost Filipa Stojkovića i Gorana Čaušića iskoristio je Nejmar koji je povukao loptu sa sredine terena i sve do kraja uradio sam za drugi gol PSŽ-a na večerašnjoj utakmici.

Gol Nejmara pogledajte OVDE!

Nastavak utakmice doneo je potpuno drugačiju sliku na terenu. Samo u prvih deset minuta Zvezda je uradila više nego za čitavih 45 minuta prvog dela igre, a nagrada je stigla u vidu gola koji je postigao Marko Gobeljić.

Zvezdin univerzalac iskoristio je "nabačenu loptu" Tijaga Silve i otvorenim stopalom iz prve tukao u donji levi ugao Bufunovog gola.

Gol Marka Gobeljića pogledajte OVDE!

Nakon postignutog gola delovalo je da je PSŽ u problemu. Zvezda je nastavila sa napadima, odbrana Pari Sen Žermena bila je pod pritiskom, ali je gost na kraju uspeo da odbije nalete i da umrtvi igru.

Petnaest minuta pre kraja centaršut sa leve strane Anhela Di Marije koristi Brazilac Markinjos koji glavom šutira i pogađa mrežu Milana Borjana.

Treći gol PSŽ-a pogledajte OVDE!

Treba reći i to da je u nastavku Milan Borjan imao nekoliko odličnih intervencija ali je u nadoknadi još jednom kapitulirao pošto je Kilijan Mbape pogodio za 4:1 i tako stavio tačku na trijumf Pari Sen Žermena.

Bio je ovo ujedno i prvi poraz Crvene zvezde na domaćem terenu posle više od godinu dana. Poslednji put na "Marakani" je slavio Arsenal u grupnoj fazi Lige Evrope.

Crvena zvezda usled poraza završava takmičenje u grupnoj fazi Lige šampiona na četvrtom mestu u Grupi C ali sa četiri osvojena boda, što je nešto što niko nije mogao da očekuje pre starta elitnog takmičenja.

   
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Zvezdo, bolje od očekivanog, postoji li način da ovo ne bude izuzetak u Evropi?

Izvor: Sportske.net, 12.Dec.2018

Trebaće još vremena da se utisci slegnu, ali već sada može da se konstatuje da je Crvena zvezda premašila očekivanja u Ligi šampiona...Za premijerno učešće u evropskoj eliti i to u "grupi smrti" više nego dovoljno!..Fudbalski klub Crvena zvezda i njegovi navijači čekali su više od četvrt...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.