LŠ (U19) - Zvezdina deca položila ispit, neka i večeras bude barem ovako! (video)

Izvor: Sportske.net, 18.Sep.2018, 17:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LŠ (U19) - Zvezdina deca položila ispit, neka i večeras bude barem ovako! (video)

Omladinska selekcija FK Crvena zvezda osvojila je bod u prvoj utakmici grupne faze Lige šampiona za mlade.

Dan koji su navijači Crvene zvezde dugo čekali počeo je na jako lep način. U uvertiri večerašnjeg okršaja Crvene zvezde i Napolija omladinci dve ekipe odmerili su snage na Banovom brdu i podelili plen.

Omladinske selekcije Crvene zvezde i Napolija remizirale su rezultatom >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << 1:1 (1:1) i nema dileme da bi svaki navijač beogradskog kluba pristao da se i večerašnja utakmica na "Marakani" završi barem ovako ako ne pobedom domaćeg tima.

Oba gola na stadionu Čukaričkog viđena su u prvom delu prvog poluvremena. Gosti su poveli u 13. minutu preko Alberta Sensea koji se najbolje snašao u kaznenom prostoru posle kornera koji je izveo Gaetano.

Samo četiri minuta kasnije tandem prvotimaca Crvene zvezde vraća rezultatski egal. Aleksa Terzić je uputio centaršut sa leve strane, a Dejan Joveljić je glavom smestio loptu u mrežu.

Gol Dejana Joveljića pogledajte OVDE!

Mogle je do poluvremena da dođe do nove promene rezultata. Obe ekipe su imale izgledne prilike, a Zvezda je najbolju propustila nakon greške protivničkog čuvara mreže.

Na startu drugog poluvremena gosti preuzimaju inicijativu, činilo se da do izražaja dolazi fizička sprema fudbalera Napolija ali je Zvezda ipak uspela da zatvori prilaze golu.

Najbolju priliku za crveno-bele u nastavku imao je Aleksa Terzić ali na kraju nije uspeo da savlada D'Andreu.

U samoj završnici videli smo i nešto grublju igru sa obe strane ali ne i promenu rezultata, pa se na kraju može konstatovati da je konačan rezultat verovatno najpravedniji kada se sve viđeno uzme u obzir.

Drugi meč Grupe C završen je ubedljivom pobedom omladinaca Liverpula koji su na svom terenu savladali Pari Sen Žermen sa 5:2.

U drugom kolu omladinci Crvene zvezde gostuju Pari Sen Žermenu.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Remi omladinaca Zvezde i Napolija

Izvor: RTS, 18.Sep.2018

Crvena zvezda i Napoli odigrali su 1:1, u utakmici prvog kola omladinske Lige šampiona. Gosti poveli golom Sanezea, izjednačio Joveljić. . Omladinci Crvene zvezde osvojili su prvi bod u Ligi šampiona, pošto su u prvom...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.