LOŠA ZVEZDA STIGLA DO POBEDE: Ivanićev gol dovoljan za nova tri boda

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Dec.2021, 19:16

LOŠA ZVEZDA STIGLA DO POBEDE: Ivanićev gol dovoljan za nova tri boda

Trijumf uz dosta muke.

FK Crvena zvezda savladao je FK Voždovac u zaostalom meču 10. kola Superlige Srbije rezultatom 1:0 (0:0). Aktuelni šampion se novim trijumfom u prvenstvu približio Partizanu na samo tri boda i u nastavku prvenstvene trike gledaćemo pravu dramu.

Crvena zvezda se mučila tokom čitavog meča, egzekucija i kreacija >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << nisu bili na visokom nivou. Međutim, ono što je najbitnije su nova tri boda.

Jedini pogodak na meču videli smo u 11. minutu kada je Aleksandar Katai odlično izveo korner, a Mirko Ivanić sjajnim skokom na prvoj stativi donosi prednost svojoj ekipi od 1:0.

Ispostavilo se da je gol sa početka susreta bio jedini na našem najvećem stadionu.

FK Crvena zvezda je novim trijumfom stigao do 47. boda i sada ima samo tri manje od prvoplasiranog Partizana. Voždovac je na devetoj poziciji sa 22 boda.

Гоооол Мирко Иванић ❤️🤍🔥#fkcz pic.twitter.com/1b27wskboj

— Ranjeni orao🇷🇸 (@Ranjeniorao4) December 1, 2021

Do sada je FK Crvena zvezda odigrao 23 prvenstvene utakmice protiv Voždovca, a pozitivan skor je na strani kluba iz Ljutice Bogdana.

Ukupno su crveno-beli trijumfovali na 19 susreta, jednom su odigrali nerešeno, dok su četiri puta pobedili Zmajevi, uz gol razliku 51:16 u korist Zvezde.

Prvi duel ove dve ekipe odigrale su 22. februara 1950. godine kada je FK Crvena zvezda pobedila sa 6:0.

Crvena zvezda:

Borjan - Gobeljić, Pankov, Eraković, Rodić - Petrović, Srnić - Ben, Katai, Ivanić - Lazetić.

Voždovac:

Preković - Lasickas, Ivezić, Milović, Hajdin - Purtić, Ajdinović - Milojević, A. Keita, Pantović - Vujnović.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.