LEkip o Zvezdi: Bogata istorija i vatreni navijači

Izvor: Vesti-online.com, 03.Okt.2018, 13:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

L'Ekip o Zvezdi: Bogata istorija i vatreni navijači

Ugledni francuski list je osam strana posvetio Crvenoj zvezdi pred duel Lige šampiona sa Pari Sen Žermenom.

Tekst sa naslovom "Pokušaj skidanja zvezde sa neba" naglašava da su Parižani pod pritiskom osvajanja tri boda posle poraza od Liverpula 3:2 u sudijskoj nadoknadi.

Ističe se i bogata istorija, osvajanje titule 1991. upravo nad francuskim Olimpikom iz Marseja, velika imena poput Savićevića >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << i Mihajlovića, te da se vraća šampionski duh u redovive jedinog sprskog predstavnika u evropskim takmičenjima ove sezone.

Prikazane su slike atmosfere protiv Napolija sa naglaskom na žustre srpske navijače, kojih se očekuje oko 2000 na "Parku prinčeva".

- Oni bi trebalo da budu raštrkani na stadionu, a insistiraće da budu u grupi. Postoji doza opreza i tenzije - piše L''Ekip.

Bivši igrač srpskog šampiona, sadašnji član Monpeljea Damijan Le Talek je nahvalio defanzivu Crvene zvezde, kapitena Vujadina Savića, koji "je spreman da umre na terenu". Bivši slektor reprezentacije Srbije Slavoljub Muslin je u svojoj izjavi naveo da se radi o snažnom kolektivu..

Utakmica drugog kola C grupe Lige šampiona igra se večeras od 18.55 u Parizu.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Francuzi zvali i Muslina i Drobnjaka, da li im je sada jasno šta je, zapravo, Zvezda?

Izvor: Sportske.net, 03.Okt.2018

Velika pažnja u francuskim medijima pridaje se Crvenoj zvezdi ovih dana, sa brojnih strana su tražili informacije i pokušali detaljno da srpskog šampiona predstave tamošnjoj javnosti...Danas smo vam preneli neke od tekstova koji se mogu videti u tamošnjim medijima, poput Le Talekovog intervjua...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.