LEVI BEK O KOME ZVEZDAŠI MAŠTAJU: Potpisao Mihailo Ristić, ugovor na tri godine

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Maj.2022, 16:45

LEVI BEK O KOME ZVEZDAŠI MAŠTAJU: Potpisao Mihailo Ristić, ugovor na tri godine

Transfer karijere.

Tiho, gotovo iz drugog plana, Mihailo Ristić je došao do transfera karijere.

Nekadašnji fudabler Crvene zvezde karijeru će nastaviti u portuglaskoj Benfiki .Ovog leta srpskom reprezentativcu ističe ugovor sa Monpeljeom, a kako javlja francuski L'Ekip, Ristić je već sve ugovorio sa Benfikom i preći će u redove lisabonskih Orlova.

Kako se saznaje Ristić će >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sa Benfikom potpisati trogodišnji ugovor.

Mihailo Ristic é reforço do Benfica, avança o @lequipe. Segundo a mesma fonte, o lateral-esquerdo sérvio, em fim de contrato com o Montpellier, irá assinar por 3 épocas.

Ristic deverá chegar a Lisboa em breve.#EPluribusUnum pic.twitter.com/0NtjXLtmDs

— Vai Benfica (@vaibenfica1904) May 24, 2022

Ristić je dugo bio interesantan i Crvenoj zvezdi i često se pominjao njegov povratak na Marakanu.  Zvezdaši su ga videli kao naslednika Milana Rodića na levom boku koji već godinama nema pravu alternativu.

Mihailo Ristić se afirmisao u Crvenoj zvezdi u kojoj je proveo tri sezone. Imao je kratke epizode u Krasnodaru i Sparti iz Praga, a poslednje tri sezone proveo je u Monepeljeu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.