LEPŠA STRANA VEČITOG DERBIJA: Posle ovog snimka svi pričaju o prelepoj radnici Hitne pomoći, OPČINILA NAVIJAČE izgledom! (FOTO/VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Sep.2021, 16:19

LEPŠA STRANA VEČITOG DERBIJA: Posle ovog snimka svi pričaju o prelepoj radnici Hitne pomoći, OPČINILA NAVIJAČE izgledom! (FOTO/VIDEO)

Atraktivna plavuša je snimljena klupskom kamerom Crvene zvezde i postala hit među navijačima

Radnici Hitne pomoći na večitim derbijima imaju često pune ruke posla, godinama unazad imamo veliki broj povređenih navijača Crvene zvezde i Partizana, što od tuča, što od pirotehnike, pa je potrebno ukazati im pomoć na licu mesta.

Ekipa Hitne pomoći bila je i na 165. večitom derbiju, gde >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je na stadionu bilo nešto mirnije nego na ulicama pred sam početak derbija, pošto je bilo nekoliko velikih tuča navijača.

Kamera Crvene zvezde, koja je pravila reportažu o onome što se ne vidi na TV-u i onome što se dešava iza kulisa, zabeležila je i deo ekipe Hitne pomoći, gde je snimatelju za oko zapala jedna atraktivna plavuša, koja je plenila lepotom.

Iako je na snimku svega nekoliko sekundi, svi navijači koji su pogledali snimak upravo su nju apostrofirali kao glavnu atrakciju snimka i oduševljavaju se njenim fizičkim izgledom.

Pošto je sama utakmica protekla u relativnom miru na tribinama, i ona sama je mogla na trenutak da se opusti i da uživa u fudbalu, što možete videti u priloženom videu.

Nema sumnje da bi mnogi navijači voleli da im upravo ona ukaže pomoć, ukoliko bi im bila potrebna.

Prelepu radnicu Hitne pomoći možete pogledati na snimku ispod, na 02:42 minutu klipa.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.