Krstičić: Hteo da upoznam Mesija, volim Betmena

Izvor: B92, 22.Jan.2018, 23:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Krstičić: Hteo da upoznam Mesija, volim Betmena

Vezni fudbaler Crvene zvezde Nenad Krstičić odgovorio je na 21 pitanje i otkrio koga je hteo da upozna, šta uvek ima u frižideru, ko je omiljeni strip junak.

Krstičić je u Zvezdu stigao da bi nadomestio izostanak Branka Jovičića koji je povredio prošlog leta.

Od tada je beskompromisnim pristupom igri na terenu postao pouzdano rešenje u pozadini veznog reda Zvezde.

Što se tiče njegovih >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << navika van terena, kaže da mu je omiljeno piće koka-kola, te da nju i rakiju uvek ima u fružideru. Na pitanje ko mu je omiljeni crtani junak kratko kaže "Betmen", a kao klinac je voleo Branka Kockicu.

Od drugih sportova prati tenis, a od prve plate zarađene u fudbalu je častio društvo iz kraja u kom je odrastao.

"Dugo sam želeo da upoznam Mesija, to se ostvarilo tako da trenutno nemam drugih želja", kaže na pitanje koga bi voleo da upozna i dodaje da su mu u Zvezdi omiljeni saigrači Dušan Anđelković i Nenad Milijaš.

Golove po njegovom mišljenju najlepše slavi Ričmond Boaći, a prvi put je na utakmici crveno-belih bio sa devet godina kada je Zvezda igrala protiv OFK Beograda.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.