Krkić ne dolazi, Marin, Boaći i Čaušić stigli u zvezdu

Izvor: B92, 31.Avg.2018, 18:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Krkić ne dolazi, Marin, Boaći i Čaušić stigli u zvezdu

Fudbalski klub Crvena zvezda pokušava u poslednjim satima prelaznog roka da završi veliki posao tako što bi dovela Marka Marina i Ričmonda Boaćija.

Ranije u toku dana španski mediji preneli su da se Zvezda nalazi u pregovorima sa Bojanom Krkićem, nekada velikom nadom Barselone, međutim od tog transfere neće biti ništa, potvrđeno je za "Mozzart >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << sport".

Zvezda se okrenula Marku Marinu, kojeg je u poslednjim minutima prelaznog roka uspela da dovede. Ulaskom u Ligu šampiona stvorili su se i finansijski uslovi da igrač rođen u Bosni i Hercegovini zaigra za Zvezdu.

Marin od 2016. godine igra za Olimpijakos za koji je odigrao 59 utakmica i zabeležio 12 golova uz deset asistencija.

Crveno-beli realizovali su transfer Ričmonda Boaćija, za kojeg je Terzić, nakon plasmana u LŠ, rekao da najverovatnije dolazi. Boaći je u februaru iz Zvezde prešao u kineski Đangsu, međutim nije se najbolje snašao.

Napadač Gane jedan je od najboljih napadača koje je Zvezda imala u prethodnih nekoliko godina i njegovim povratkom popunjeno je dugo čekano mesto napadača.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Krkić ne dolazi, Zvezda čeka Marina i Boaćija

Izvor: Vesti-online.com, 31.Avg.2018

Fudbalski klub Crvena zvezda pokušava u poslednjim satima prelaznog roka da završi veliki posao tako što bi dovela Marka Marina i Ričmonda Boaćija...Ranije u toku dana španski mediji preneli su da se Zvezda nalazi u pregovorima sa Bojanom Krkićem, nekada velikom nadom Barselone, međutim od tog...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.