Kriza sve više pritiska, novac od Garsije je spas?!

Izvor: Sportske.net, 29.Mar.2020, 19:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kriza sve više pritiska, novac od Garsije je spas?!

Nije im lako ovih dana, ko može da im pomogne?

Pandemija koronavirusa već je počela da izaziva teške posledice u fudbalu, sve veći broj klubova je u problemu da izmiri svoje obaveze prema igračima, ali i po pitanju već realizovaih transfera igrača.

S tim u vezi i jedna informacija koja stiže iz Argentine ovih dana, a koju je preneo ''Hotsport''.

Tamošnji mediji objavili su izjavu prvog čoveka argentinskog kluba Instituto Roberta Kastoldija, koja >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << ima veze sa - Crvenom zvezdom.

U tom klubu je ponikao sadašnji prvotimac Crvene zvezde Mateo Garsija, pa se posle njegovog prošlogodišnjeg transfera iz Las Palmasa u Crvenu zvezdu, oni sada nadaju i procentu koji im pripada od tog transfera.

''Uz problem sa koronavirusom, Las Palmas nam nije platio novac od transfera Matea Garsije. Od tog transfera očekujemo 440.000 evra. S tim novcem nećemo imati problema, bez tog novca, problem je vrlo ozbiljan'', istakao je Kastoldi.

-
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.