Kosorić pred izlazak na Marakanu: Pričao sam saigračima o atmosferi, ali je to teško opisati rečima

Izvor: BKTV News, 17.Jul.2018, 02:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kosorić pred izlazak na Marakanu: Pričao sam saigračima o atmosferi, ali je to teško opisati rečima

Crvena zvezda će večeras od 20.30 dočekati Spartaks iz Jurmale u revanš meču prvog kola kvalifikacija za Ligu šampiona. Pred duel u srpskoj prestonici, ambicije su izneli šef stručnog štaba letonskog kluba Aleksandar Grišhin i kapiten Aleksandar Kosorić.

"Ne plašimo se predstojećeg duela, da je drugačije ne bismo ni bili ovde. Šanse su podjednake, pokazali smo to u prvom meču. Moramo da budemo >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << oprezni, crveno-beli imaju vrlo dobar tim posebno u ofanzivi i primarni cilj će biti da zatvorimo sve puteve do našeg gola", rekao je strateg Spartaksa dodavši: "Zvezda je lider srpskog fudbala i želi da pobedi u sutrašnjem duelu, ali se nećemo predavati unapred. Igraćemo otvoreno i pokušaćemo da ostvarimo pozitivan rezultat."

Dodatnu snagu šampionu srbije pružiće dobro poznata zvezdaška publika, a na taj segment saigrače je upozorio bivši fudbaler Partizana, Rada i Radničkog iz Kragujevca.

"Mislim da sam delimično upoznao igrače sa atmosferom koju pravi domaća publika, ali je to teško opisati pokazujući snimke ili prepričavajući. Tek kada izađu na teren stećiće realan osećaj. Upravo iz tog ugla ovo će biti drugačiji duel od prethodnog. Važna utakmica je pred nama, u Letoniji smo ostvarili cilj, nismo primili gol, nadamo se da ćemo i večeras ostvariti plan", rekao je Aleksandar Kosorić.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na BKTV News...






Povezane vesti

Liga šampiona: Ebesilio počinje, Zvezda želi korak bliže eliti

Izvor: B92, 17.Jul.2018

Crvena zvezda dočekuje u 20.30 Spartaks Jurmalu u revanš meču prvog kola kvalifikacija za Ligu šampiona.

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.