Izvor: RTS, 11.Avg.2020, 14:47

Košarkaši Zvezde na Kopaoniku, Obradović računa na 14 igrača

Košarkaši Crvene zvezde stigli su na Kopaonik gde će provesti narednih 17 dana na pripremama. Posle ove faze priprema crveno-belima predstoji učešće na dva jaka turnira - "Glorija Kupu" i kupu "Gomeljski".
Na Kopaoniku će crveno-beli provesti narednih 17 dana u cilju da na najbolji mogući način odrade prvu fazu priprema za sezonu 2020/2021.

Prethodnih dana prvotimci Crvene zvezde mts vršili su detaljne. Rezultati testova su pokazali >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << zavidnu fizičku spremu svih prvotimaca, kao i da nema nikakvih komplikacija i problema za novi početak crveno-belih.
Svi igrači Crvene zvezde bili negativni na testiranju na koronavirus. Na taj način stekli su se svi mogući uslovi za početak priprema.
Na spisku trenera Saše Obradovića za pripreme na Kopaoniku nalazi se 14 košarkaša: Lengston Hol, Kori Volden, Aleksa Uskoković, Džordan Lojd, Aleksa Radanov, Branko Lazić, Dejan Davidovac, Marko Simonović, Boriša Simanić, Duop Rit, Marko Jagodić-Kuridža, Lendri Noko, Ognjen Dobrić i Ognjen Kuzmić.

U narednoj fazi priprema Crvena zvezda će učestvovati na dva izrazito jaka turnira. To će biti izvrsna priliku da se uigraju pred takmičarske utakmice sa rivalima koji naredne sezone imaju najviše ambicije.
Crveno-beli su dobili poziv da učestvuju na prestižnom turniru "Gloria Kup" u Antaliji koji će se održati od 8 - 16. septembra ove godine.
Na turniru će učestvovati ekipe: Efes-a, Fenerbahčea, Himkija, Turk Telekoma, Galatasaraja, Karšijake i Crvene zvezde.
Odmah nakon toga ekipi koju će od ove sezone predvoditi novi trener Saša Obradović putuje u Moskvu gde slede nove provere na čuvenom kupu "Gomeljski". Turnir koji nosi naziv po legendarnom ruskom treneru ove sezone održaće se od 16. 9. do 19. 9. 2020. godine.
Ove sezone na turniru će učestvovati ekipe Panatinaikosa, Lokomotive, Crvene zvezde i domaćina turnira moskovskog CSKA.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.