Izvor: RTS, 01.Okt.2021, 07:14

Košarkaši Zvezde gosti Fenerbahčea u Evroligi

Košarkaši Crvene zvezde utakmicom protiv Fenerbahčea otvaraju novu sezonu u Evroligi. Utakmica u Istanbulu počinje u 19.45, a tokom večeri igraju se još četiri meča prvog kola.
Crveno-beli nadmetanja u najjačem klupskom takmičenju u Evropi počinju odmeravanjem snaga sa klubom koji vodi Saša Đorđević, a jedan od glavnih aduta na terenu im >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << je Marko Gudurić.

Crvena zvezda je u znatno izmenjenom i u oslabljenom sastavu, zbog zdravstvenih problema igrača, ali je dobro startovala pobedom u prvom meču ABA lige u Splitu, pa očekuju da će tako nastaviti i u večerašnjoj utakmici.
Duel Fenerbahčea i Crvene zvezde u Istanbulu počinje u 19.45, a tokom večeri igraju se još četiri utakmice u kojima će snage odmeriti Uniks sa Zenitom, Asvel sa Žalgirisom, Olimpijakos sa Baskonijom i Barselona sa Albom.
Tim crveno-belih se već u subotu vraća u Beograd i odmah počinje pripreme za derbi meč 2. kola ABA lige protiv Budućnosti, koji će se igrati od 21 čas u ponedeljak.   
Pogledaj vesti o: Evroliga

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

PARTIZANOVA LEGENDA RESPEKTUJE CRVENU ZVEZDU: Đorđević poručio da neće biti lako – ‘Pomešane su emocije’

Izvor: HotSport.rs, 01.Okt.2021

Crveno-beli večeras startuju u Evroligi. Košarkaši Crvene zvezde će večeras od 19.45 odmeriti snage sa turskim Fenerbahčeom u prvom kolu Evrolige. Izabranici trenera Dejana Radonjića, na put su otišli u dosta izmenjenom sastavu, sa samo jednim centrom, jer je Majk Cirbes pozitivan na korona virus....

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.