Izvor: RTS, 18.Sep.2021, 17:43

Košarkaši Mege bolji od Zvezde u kontrolnom meču pred start sezone

Košarkaši Mege savladali su Crvenu zvezdu 74:73 (18:20, 20:17, 16:29, 23:17) u poslednjoj kontrolnoj utakmici pred početak nove sezone ABA lige.
U uzbudljivom finišu izbranici Vladimira Jovanovića su, u utakmici koja je odigrana bez prisustva publike, u hali Mega "Fektori" odlično odigrali u prvom poluvremenu gde su imali 11 poena prednosti, da bi Zvezda potom u trećoj deonici preokrenula rezultat.

Mega se nije predavala, uspela >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << je iz odlične odbrane u finišu da stigne do prednosti, da bi pri rezultatu 74:73 uspela da odbrani poslednji napad Zvezde i da stigne do pobede.
Najefikasniji u redovima Mege su bili Karlo Matković sa 18 poena i Nikola Jović sa 16.
U ekipi Crvene zvezde su se istakli Nikola Kalinić i Maik Cirbes sa po 13 poena.
Mega Basket će u prvom kolu ABA lige u nedelju 26. septembra od 12 sati u Hali sportova Ranko Žeravica dočekati ekipu Studentskog centra.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Šou Džanana Muse na startu sezone, Marinkovićeva Baskonija bolja od Valensije (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 18.Sep.2021

Doskorašnji NBA i evroligaški igrač dao 25 poena uz indeks korisnosti 35..Začudili su se mnogi kada su videli da je Džanan Musa posle Bruklina i Anadolu Efesa otišao u španski Breogan, a već u prvoj utakmici nove sezone Endesa lige košarkaš iz BiH iskoristio je da privuče pažnju na sebe....

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.