Kosanov plan za zimski prelazni rok, tiče li se ovo i Crvene zvezde?

Izvor: Sportske.net, 12.Dec.2019, 15:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kosanov plan za zimski prelazni rok, tiče li se ovo i Crvene zvezde?

Ko će biti prekobrojan?

Niški Radnički jesenas nije bio na prošlosezonskom nivou, što i ne čudi imajući u vidu česte promene trenera, ali i veliki broj igrača koji su letos otišli ili došli na ''Čair''.

Iskusni Milorad Kosanović je uspeo da stabilizuje ekipu, ali tek posle zimskih priprema i dodatnih kadrovskih korekcija očekuju se pravi rezultati njegovog rada.

U razgovoru za ''Žurnal'' Kosanović je otkrio da je, za početak, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << plan da se smanji broj stranaca u ekipi. Za sada, iskusni strateg može da računa na Tarasa Bondarenka (Ukrajina), Aleksandra Todorovskog (S. Makedonija), Veljka Batrovića (Crna Gora), Erika Jirku (Slovačka), Rjotu Nomu (Japan), Nermina Haskića (BiH) i Rebina Sulaku (Irak).

''Dogovor s rukovodstvom kluba je da smanjimo broj stranaca, jer od sedmorice uvek trojicu moram da eliminišem iz protokola.







Planiramo i dovođenje dvojice, najviše trojice igrača s kojim bismo pojačali konkurenciju.







Ali i formirali jači, uigraniji i moćniji sastav. Mada, tržište je siromašno i malo igrača slobodnih u izboru sredine. Iskusnih, kakve ove jeseni nismo imali'', izjavio je Kosanović.

Podsetimo, od gorepomenutih igrača, Erik Jirka je došao na pozajmicu iz Crvene zvezde, pa postoji mogućnost da će upravo on biti jedan od igrača koji će napustiti Radnički i vratiti se na ''Marakanu'', pogotovo što Radživ Van La Para nije pokazao mnogo u Zvezdinom dresu ove jeseni.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.