Koliko su Splićani jadni: Ponovo bacali vaterpoliste

Izvor: Mondo, 03.Mar.2019, 20:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Koliko su Splićani jadni: Ponovo "bacali vaterpoliste"

Na tradicionalnom karnevalu maškara u Kaštel Sućurcu blizu Splita, glavna je zabava bila da se "vaterpolisti Crvene zvezde bace u more", dok je na kraju nečeg što je doživljeno kao neviđena fešta - spaljena maska Milorada Pupovca.

Foto: Tanjug/Screenshot

Umesto da se srame zbog neviđenog skandala koji se nedavno dogodio u Splitu, mladići iz Kaštel Sućurca napravili su kroz maškare rekonstrukciju celog slučaja koji je zaprepastio sportsku javnost regiona >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << i Evrope, pišu "Večernje novosti".

Ponovo "Maxovi mesari"

Navijači splitskog fudbalskog kluba Hajduk, na utakmici koja je igrana u Zaprešiću, nosili su transparent "Maxovi mesari", kojim slave zloglasnog ustaškog ubicu iz Drugog svetskog rata. Skandalozni transparent Torcida je okačila na ogradi zaprešićkog stadiona, navodi zagrebački Index i istoče da je to već treća utakmica u nizu na kojoj navijači Hajduka slave zločinca.

VIDEO: Napad na srpske igrače u Splitu!

Verno su kroz maske preneli atmosferu koja je vladala na splitskoj Rivi, a onda su, na zadovoljstvo svih koji su promatrali ovaj hepening, jednog mladića koji je 'glumio' vaterpolistu Crvene zvezde bacili u more.

Na kraju mu je, navodi list, ruku pružila jedna devojka, koja je i i u origninalnom slučaju "u nesportskom Splitu bila svetli primer".

Da bi "zabava" bila kompletna na kraju je zapaljena velika lutka sa likom lidera Srba u Hrvatskoj Milorada Pupovca, a maškare su izvikivale da se "Pupovac pretvorio u pepeo", pišu "Novosti".

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

U Kaštelama "bacali vaterpoliste Zvezde" i spalili masku Pupovca, Torcida slavila ustaše (VIDEO)

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 03.Mar.2019

Na tradicionalnom karnevalu maškara u Kaštel Sućurcu blizu Splita, glavna je "zabava" bila da se vaterpolisti Crvene zvezde "bace" u more, dok je na kraju spaljena maska Milorada Pupovca...Umesto da se srame zbog neviđenog skandala koji se nedavno dogodio u Splitu, mladići iz Kaštel Sućurca napravili...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.