Kokeza: UEFA je ozbiljna organizacija, Ekip je neprimeren

Izvor: Vesti-online.com, 20.Okt.2018, 20:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kokeza: UEFA je ozbiljna organizacija, Ekip je neprimeren

Predsednik Fudbalskog saveza Srbije Slaviša Kokeza dao je svoje tvrdnje o sporu francuskog lista Ekip i Crvene zvezde.

- Na današnji dan tvrdim da UEFA nije otvorila istragu protiv Crvene zvezde. Sve to mi daje za pravo da mislim da je cela priča preterana. Pre svega, UEFA je previše ozbiljna organizacija da bi pokrenula bilo kakvu istragu bez ijednog dokaza- rekao je Kokeza za Novosti.

Francuski >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << list "Ekip" preneo je da su tamošnje vlasti pokrenule istragu zbog sumnji da je neimenovani funkcioner Zvezde hteo da plati čak pet miliona evra na ubedljiv poraz u Parizu.

Istakao je da je francuski klub pisao nedolično:

- Mislim da je pisanje "Ekipa" neprimereno i nije utemeljeno na činjenicama. Jednostavno, duboko sam uveren da Crvena zvezda i nijedan njen funkcioner nisu umešani ni u jedan navod ovog dnevnog lista- zaključio je Kokeza.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.