Kod Milojevića ovo nije očekivao, krivo mu je, šta će se promeniti kod Stankovića?

Izvor: Sportske.net, 28.Jan.2020, 21:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kod Milojevića ovo nije očekivao, krivo mu je, šta će se promeniti kod Stankovića?

Brojnih tema dotakao seZvezdin fudbaler u razgovoru sa novinarima u Turskoj.

Defanzivac Crvene zvezde Radovan Pankov je, između ostalog, progovorio i o svom statusu tokom prvog dela sezone, kod sada već bivšeg trenera crveno-belih Vladana Milojevića.

Na njegovoj poziciji su Miloš Degenek i Nemanja Milunović imali prednost kod Milojevića, ali Pankov je i pored toga upisao 20 nastupa u svim takmičenjima tokom leta i jeseni.

Međutim, ono >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << što mu je zasmetalo, jeste mala minutaža u grupnoj fazi Lige šampiona.

''Ne zameram ništa treneru Milojeviću, ali mi je krivo što nisam počeo nijednu utakmicu u grupi. Odigrao sam tek koji minut protiv Bajerna u Beogradu. Daće Bog da opet uđemo u Ligu šampiona, da nas prati sportska sreća, a verujem da hoćemo'', istakao je Pankov, a prenosi ''Žurnal''.

Ove zime je Milojevića na klupi Crvene zvezde nasledio Dejan Stanković, što Pankovu daje realnu nadu da bi i njegov status mogao da se promeni. Naravno, ako ispuni zahteve novog šefa struke na pripremama.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.