Izvor: MozzartSport.com, 19.Okt.2020, 12:52

Klinčeni na neutralnom terenu dočekuje FCSB, Ebisilio potpisao za Voluntari

Gigant iz Bukurešta gostuje u Kalarašiju. Najbolji igrač gostiju i dalje povređen. Nekadašnji vezista Crvene zvezde nastavlja karijeru u Rumuniji

Vicešampion Krajova furiozno je počeo rumunsku Ligu 1 sa svih sedam pobeda, u vrhu je i trostruki uzastopni prvak naših istiočnih suseda Kluž, dok je treći kandidat za krunu FCSB imao dosta problema sa povredama i virusm korona, pa zaostaje za liderom već devet bodova. Situacija se popravila u redovima nekadašnjeg šampiona >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Evrope pred duel u gostima protiv Klinčenija u ponedeljak (20.00).

Zbog povreda i dalje gosti iz prestonice ne mogu da računaju na najboljeg igrač Florinela Komana. On se povredio u Senti u onom ludom meču sa TSC-om u kvalifikacijama za Ligu Evrope. Njegov povratak na teren se očekuje za tri nedelje. Van tima su Darijus Olaru, koji je suspendovan zbog kartona, dok su povređeni Lusijan Filip i Dragoš Nedelku. Najbolji strelci gostiju ove sezone su reprezentativci Rumunije Tomas Man i Florin Tanase sa po pet pogodaka, jedan manje od najubojitig fudbalera u Rumuniji, napadač Krajove Elvira Koljića.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Domaćin ne može da dočeka FCSB na svom stadionu zbog problema sa reflektorima, nego će biti domaćin u obližnjem Kalarašiju na stadionu Jon Komša. Klinčeni ima sedam bodova, a bez poraza je od prvog kola. Ima čak četiri remija. Protiv FCSB trebalo bi da debituje Raul Rusesku, nekadašnji rumunski reprezentativac i bivši igrač velikana iz Bukurešta.

Prošle sezone FCSB je pobedio Klinčeni sa 3:0 u gostima, dok je na svom terenu odigrao bez golova.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Voluntari u nastavak sezone ulazi jači. Holandski vezista, nekadašnji fudbaler Crvene zvezde, Lorenco Ebeselio potpisao je za vikend dvogodišnji ugovor sa ovim rumunskim timom. Neće igrati danas (17.00) kada na stadion Angel Jordanesku stiže nekadašnji šampion Vitorul. Voluntari je solidno počeo sezonu, a osim iskusnog veziste, nekadašnjeg đaka Ajaksa, stigli su Adi Popa iz FCSB-a kao slobodan igrač i Brazilac Anderson, piše rumunski portal gsp.ro.

Ekipa iz Konstance je loše počela šampionat, ali je bez poraza već tri kola. Poslednja dva meča ova dva tima završena su bez golova.

RUMUNIJA 1 – 7. KOLO

Petak

Arđeš Pitešti - Astra 1:0 (0:0)

/Šerban 69pen/

Subota

Kindija - Gaz Metan Medijaš 1:0 (0:0)

/Florea 47/

Jaši - Sepsi 1:4 (0:3)

/Popadijuk 53 - Bajrović 24, Vašvari 34pen, Bohena 39, De Iriondo 90ag/

Kluž - Botošani 2:1 (1:1)

/Debeljuh 15, Paulo Vinicijus - Fili 26/

Nedelja

Hermanštst - UTA Arad 1:1 (1:0)

/Adae 5 - Hora 75/

Dinamo B. Krajova 0:1 (0:1)

/Kikaldau 28/

Ponedeljak

17.00: (2,70) Voluntari (3,15) Vitorul (2,70)

20.00: (5,80) Klinčeni (3,80) FCSB (1,62)

***kvote su podložne promenama

Tagovi:

Tagovi:
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.