Kipar sudbina, Liga Evrope mera - Zvezda večeras nema izbora!

Izvor: Sportske.net, 01.Okt.2020, 09:19

Kipar sudbina, Liga Evrope mera - Zvezda večeras nema izbora!

Meč počinje od 19 časova na stadionu GSP u Nikoziji.

Crvena zvezda danas odlučuje o svojoj evropskoj sudbini ove sezone.

Ekipa Dejana Stankovića će u okviru plejofa za Ligu Evrope odmeriti snage sa Araratom u jednoj veoma specifičnoj situaciji.

Usled ratnog stanja u Jermeniji, meč se biti odigran na Kipru, dok se zbog pandemije koronavirusa igra samo jedan meč koji donosi i odnosi >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << sve.

Ipak, to ne menja činjenicu da je srpski predstavnik izraziti favorit u Nikoziji, a ne treba zaboraviti da bi plasman u grupnu fazu Lige Evrope značio i ostvarenje cilja koji je nametnut na početku sezone.

Navijači bi sasvim sigurno voleli da su "crveno-beli" kontinuitet evropskih nastupa nastavili u Ligi šampiona, međutim i LE ima svojih prednosti, kako takmičarskih, tako i finansijskih, a čini se da je upravo to takmičenje po meri našeg predstavnika u ovom trenutku.

Ulazak u grupnu fazu značio bi prihod od oko 4.500.000 evra (zajedno sa prethodnim rundama evropskih kvalifikacija), prihode kroz još najmanje šest evropskih utakmica i svakako dosta lakši život kluba u teškim vremenima.

Sva je prilika da će Stanković napraviti izvesne promene u praktično svim linijama tima večeras, za razliku od susreta sa Omonijom na istom stadionu, meč bi trebalo da počnu Gajić, Petrović i Falćineli.

Imaće Ararat svojih aduta, najzvučnije ime je svakako nekadašnja velika nada francuskog fudbala Joan Gufran, a našoj javnosti poznat je i Nišlija Stefan Čupić, član omladinske reprezentacije Srbije koja je 2013. godine pokorila Evropu.

Sve će, ipak, zavisiti od izdanja srpskog šampiona, a ovo je moguć sastav za večeras:

Borjan - Gajić, Milunović, Degenek, Rodić - Petrović, Kanga, Ivanić, Katai, Ben - Falćineli.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.