Kešelj: Sad je pritisak na Valensiji i Unikahi

Izvor: B92, 03.Jan.2019, 09:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kešelj: Sad je pritisak na Valensiji i Unikahi

Košarkaš Crvene zvezde Marko Kešelj rekao je da je njegova ekipa opravdala očekivanja, ali da nije bilo lako.

Zvezda je pobedila francuski Limož u hali "Aleksandar Nikolić" rezultatom 83:71 u prvom meču grupe G Top 16 faze Evrokupa.

Kešelj je naveo situacije koje su otežale meč protiv Limoža njegovoj ekipi.

"Utakmica je bila izuzetno teška jer je došla posle Budućnosti, što je bila izuzetno naporna utakmica, a posle je odmah bila Nova >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << godina. Imali smo blagi pritisak jer smo znali da moramo da pobedimo. Ipak, na kraju smo prelomili i uspeli da pobedimo", izjavio je Kešelj.

Novinari su istakli da je Tomić poslednju četvrtinu na parketu ostavio igrače koji retko igraju zajedno, tj. kojima nije uvek ukazivana veliak minutaža.



"Mislim da je trener hteo da pokaže da ima poverenje u sve svoje igrače, što je izuzetno hrabro i lepo. Mi smo mu uzvratili na tome".


Kešelj je odigrao sjajan meč i na kraju završio sa devet poena i tri skoka.



"Zadovoljan sam. Dobijam šansu ove sezone i trudim se da je opravdam maksimalno koliko mogu. Imam podršku saigrača i stručnog štaba. To prija svakom igraču. Ova partija je bila lepa zbog mog rođendana i napuštam halu izuzetno zadovoljan"
, istakao je Kešelj.

Zvezda ima perfektan skor u ABA ligi, a u Evrokupu je zabeležila prvu pobedu u prvom meču.

"Pokušavamo da ostanemo skromni i da ostanemo koncentrisani, kako na utakmicama tako i na treninzima. Nadam se da će nas sreća nagraditi kada nam bude najpotrebnija. Najvažnije utakmice su tek pred nama".

Pored Zvezde i Limoža, u istoj grupi su i Valensija i Unikaha. Kešelj ističe da je pritisak sada na španskim predstavnicima.

"Kao što je pritisak bio na nama, sada je pritisak na njima (Valensiji i Unikahi). To su evroligaški učesnici već nekoliko godina. Za nas nema nazad, mi idemo samo napred i očekujemo pozitivan rezultat", zaključio je Kešelj.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.