Karte za utakmicu sezone planule u rekordnom roku

Izvor: B92, 04.Apr.2019, 12:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Karte za utakmicu sezone planule u rekordnom roku

KK Crvena zvezda mts obavestila je javnost da karata, za treću utakmicu plej-ofa ABA lige između Crvene zvezde i Partizana, više nema.

Distribucija karata za tribine, i prodaja dnevnih ulaznica za ostale sektore dvorane, obavljena je u rekordnom roku u četvrtak za samo 60 minuta u prostorijama sportskog društva u Ljutice Bogdana 1a, što znači da će košarkaši Crvene zvezde imati veliku podršku u subotu u hali "Aleksandar Nikolić”.

Nezapamćeno >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << interesovanje navijača i simpatizera Crvene zvezde prethodnih dana za ovaj meč, dobilo je svoju potvrdu potvrdu u četvrtak, jer je red zainteresovanih od više stotina metara, koji su želeli da dođu do karte i pruže podršku crveno-belima, počeo da se formira već oko 7 časova ispred prostorija SD Crvena zvezda.

"KK Crvena zvezda mts se ujedno izvinjava svima koji su ostali bez ulaznice, a koji su čekali u redovima od ranih jutarnjih časova, jer je u trenutku prestanka distribucije i prodaje ulaznica, više stotina navijača i simpatizera i dalje stajalo u redu za kartu. Interesovanje za ovaj meč je znatno prevazišlo kapacitete dvorane u kojoj će se odigrati meč, pa i beogradske Arene, jer interesovanje za jednu utakmicu Crvene zvezde nikada nije bilo veće!", navodi se na zvaničnom sajtu Crvene zvezde.

Majstorica polufinala ABA lige između Crvene zvezde i Partizana igra se u subotu od 18 časova u hali "Aleksandar Nikolić". Pobednik ovog duela plasiraće se u finale gde će igrati protiv boljeg iz sureta Cedevita – Budućnost, gde je takođe 1-1 u seriji.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.