Kapiteni nestrpljivo iščekuju polufinale Kupa

Izvor: TvojPortal.com, 09.Apr.2012, 16:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kapiteni nestrpljivo iščekuju polufinale Kupa

Izvor:vesti-online  Kapiten Crvene zvezde Nikola Mikić rekao je da bi gol njegovog tima u meču protiv Partizana "sigurno" rešio pobednika u polufinalnom duelu fudbalskog Kupa Srbije.
Kapiteni sva četiri tima učesnika polufinala Kupa najavili su danas u Staroj Pazovi veliku borbu u mečevima u sredu, u kojima će Vojvodina dočekati Borac, a Partizan Zvezdu.
"Kada bismo postigli gol, to bi sigurno rešilo pitanje pobednika, jer je nemoguće da Zvezda primi >> Pročitaj celu vest na sajtu TvojPortal.com << četiri gola", rekao je Mikić, čiji je tim pobedio u prvom meču sa 2:0.

"Mislim da je rezultat 2:0 veliki samo na papiru. Moramo da uradimo još mnogo toga da bismo ušli u finale. Biće teško, ali mislim da smo spremni da odgovorimo na igru Partizana i prođemo dalje", kazao je kapiten Zvezde.
Mikić je propustio poslednja tri meča zbog povrede, ali je rekao da se oporavio i počeo da trenira, kao i da će šef stručnog štaba odlučiti da li će sutra biti u timu.
Kapiten Partizana Saša Ilić je povređen i verovatno neće igrati, tako da se novinarima u srpskoj kući fudbala obratio njegov zamenik, Stefan Babović.
"Ulazimo u meč sa manjim pritiskom nego Crvena zvezda, jer nam je najvažniji trofej sezone (prvenstvo) na dohvat ruke. U prvom meču smo pokazali da smo superiorniji protivnik, tako da me ne bi začudilo da utakmica sutra bude neizvesna. Oni su favoriti, ali mi raspoloženi ulazimo u meč. Hocemo da se nadigravamo i pobedimo", rekao je Babović.
"Moramo da napadnemo jer jurimo rezultat, pa ćemo igrati riskantnije nego obično...Ne znam da li bi gol Zvezde rešio meč. Svega sam se nagledao u fudbalu, to je najlepša igra i često neočekivana. Sigurno da bi nam njihov gol otežao posao, ali to ne mora da ništa da znači", dodao je Babović.
opširnije možete pročitati na ovom linku

Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Partizan

Nastavak na TvojPortal.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TvojPortal.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TvojPortal.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.