Kao nekad u Zvezdi - Kanga majstorijom pokrenuo Spartu pred gostovanje u Novom Sadu (video)

Izvor: Sportske.net, 21.Jul.2018, 23:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kao nekad u Zvezdi - Kanga majstorijom pokrenuo Spartu pred gostovanje u Novom Sadu (video)

Rival subotičkog Spartaka pobedom otvorio sezonu ali mnogo teže nego što se očekivalo.

Fudbaleri praške Sparte otvorili su sezonu pobedom nad ekipom Opave koja se posle 13 sezona vratila u češku elitu.

Sparta je slavila rezultatom 2:0 (0:0) ali mnogo teže nego što je bilo ko očekivao.

Gosti su iskoristili neubedljivu igru Sparte i uspeli da odbiju sve nalete domaćina sve do same završnice kada se Gelor Kanga pojavio kao spasitelj.

Bivši >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << fudbaler Crvene zvezde ponovo je dokazao da ima razoran udarac i da mu se ne sme ostavljati mnogo prostora. Gabonac je u 73. minutu "zategao" sa gotovo trideset metara i pogodio donji desni ugao gola Opave.

Šest minuta pre kraja internacionalac iz Gane Benjamin Teteh šutirao je ka golu, a igrač Opave se isprečio i promenio pravac lopte i tako prevario svog golmana.

Sparta je na taj način stigla do prvog trijumfa u domaćem prvenstvu, a već u četvrtak dolazi u Novi Sad gde će odmeriti snage sa Spartakom iz Subotice u okviru prvog meča drugog kola kvalifikacija za Ligu Evrope.


Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.