Kalinić u Zvezdi? Novi trener crveno-belih REKAO šta misli o povratku reprezentativca

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Jun.2020, 13:22

Kalinić u Zvezdi? Novi trener crveno-belih REKAO šta misli o povratku reprezentativca

Reprezentativac uskoro slobodan igrač.

Nikoli Kaliniću na kraju sezone ističe ugovor sa Fenerbahčeom, pa se već neko vreme spekuliše o njegovom povratku u Crvenu zvezdu. Ove teme dotakao se novi trener crveno-belih Saša Obradović.

Upitan o eventualnom dovođenju povremenog reprezentativca Srbije, ali i o tome da li već u planu ima neke igrače za sastav naredne sezone iskusni stručnjak je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << rekao da prvo treba da sagleda trenutni igrački kadar i da vremena za transfere ima na pretek.

Često se derbiji završavaju remijem, a ako tako bude i večeras, odmah se pucaju penali. Kvota da Partizan prolazi posle penala je 6,00, a da Zvezda ide dalje posle penala 6,30. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za specijalne igre na večitom derbiju.

- Sve su to spekulacije. Prvo treba da sagledam sliku, ko je tu, ko je pod ugovorom, ko mi odgovara. Nemam problem, vec 15 godina sam u različitim zemljama. Volim što sam se vratio ovde, uloge treba da se znaju, neće svako da bude siguran, ali imamo jedan cilj, a to je da predstavimo Zvezdu u najboljem svetlu - rekao je Obradović.

I pored insistiranja novinara, Obradović nije otkrio da li je već počeo da razmišlja koga bi doveo u tim za narednu godinu.

- Mislim da je rano da pričamo o tome. Ja očekujem da ćemo imati najbolji mogući tim koji ce predstavljati Zvezdu u najboljem svetlu - dodao je novi trener Crvene zvezde.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda kazahstanska teniserka Jelena Ribakina.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.