Izvor: B92, 07.Jul.2022, 19:47

Kalinić "posvađao" Valensiju i Barselonu

Srpski košarkaš Nikola Kalinić sve je bliži odlasku iz Crvene zvezde.

Košarkaški klub Barselona uputio je zvaničnu ponudu za Nikolu Kalinića, preneo je taj klub.

Kako javljaju španskio mediji, Barselona je sada dobila ozbiljnu konkurenciju upravo u vidu Valensije, Kalinićevog nekadašnjeg kluba.

Valensija polaže pravo u ACB ligi na krilnog košarkaša koji je za taj tim nastupao >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << u sezoni 2020/21 i iskoristii su opciju da izjednače tu ponudu koja iznosi 300.000 evra.

Kako se navodi, povratnik u Evroligu odmah je i rekao cenu za koju bi dopustila Barsi prvenstvo angažovanja Kalinića - 500.000 evra. S druge strane može da se čuje da je Barsa spremna da plati 400.000.

Ako se dve strane dogovore oko sume, Katalonci će prići na korak do Kalinića, ali ipak neće još završti posao oko njegovog angažovanja, jer ih tek čekaju završni pregovori sa najboljim igračem ABA lige oko finansijskih uslova.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.