Kako li će reagovati u Totenhemu, ako čuju ovo Žanderovo upozorenje?

Izvor: Sportske.net, 16.Okt.2019, 10:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kako li će reagovati u Totenhemu, ako čuju ovo Žanderovo upozorenje?

Ipak su oni aktuelni vicešampioni Evrope...

Reprezentacije su završile svoje oktobarske obaveze, pa se sada polako svi okrećemo klupskim takmičenjima.

Kada je Crvena zvezda u pitanju, narednih dana će u prvom planu biti njeno gostovanje u Londonu protiv Totenhema, u trećem kolu Lige šampiona.

S tim u vezi, u razgovoru za klupski sajt, Zvezdin levi bek Žander >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << je upozorio da njegov tim ne bi smeo da potceni rivala iz Engleske, koji nije u najboljoj formi u poslednje vreme.

''Gostujemo ozbiljnom rivalu u Ligi šampiona. Nisu tek tako prošle sezone došli do finala najelitnijeg evropskog takmičenja i ne smemo da ih potcenimo.







Doživeli su težak poraz od Bajerna u prošlom kolu, ali to ne sme da nas zavara.







Ozbiljan pristup imamo pred svaku utakmicu i gledamo samo ono što je danas. U fudbalu se ne živi u prošlosti i mislim da je to jedini pravi pristup. Svakako, pre Totenhema, imamo utakmicu sa Radom i želimo da nastavimo pobednički niz započet od meča sa Voždovcem'', naglasio je Žander.

On je letos pojačao redove srpskog šampiona i do sada su mu utisci o Zvezdi sjajni.

''Lep period je iza nas. Vezali smo uspehe u Ligi šampiona, Kupu i Superligi. Tokom reprezentativne pauze vredno smo trenirali i analizirali našu igru. Mislim da smo vremenom došli do željenog stila igre.







Mi smo profesionalci i spremni smo za izazove koji nam predstoje. Utakmica sa Radom dolazi posle pauze i mislim da ćemo pokazati našoj publici da smo još bolji. Očekujemo sjajnu podršku naših navijača koji nam daju vetar u leđa. Nijedna utakmica nije laka, ali mi smo Crvena zvezda i uvek idemo na pobedu.

Sjajno se osećam u Zvezdi. Svi zaposleni, od stručnog štaba preko saigrača su me odlično prihvatili. Igram Ligu šampiona, prvi smo u prvenstvu, a i u Kupu odlično napredujemo tako da nema razloga da ne budem presrećan'',
poručuje Žander.
Pogledaj vesti o: London,   Finale Lige Šampiona

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Žanderu lepo u Beogradu: Liga šampiona, prvi u prvenstvu – kako da ne budem presrećan

Izvor: 011vodič.com, 16.Okt.2019

Superliga Srbije se, posle pauze zbog utakmica reprezentacija, nastavlja ovog vikenda. Aktuelni šampion Crvena zvezda igra u petak od 20 časova protiv Rada, a mesto pored leve aut linije bi mogao da zauzme odlični bek Ribeiro Žander.. Kvota u MaxBetu na trijumf Blekburna protiv Hadersfilda je 1.85.. –...

Nastavak na 011vodič.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.