Kako ide prodaja paprenih paketa za utakmice Zvezde u Ligi šampiona?

Izvor: 011vodič.com, 13.Sep.2019, 11:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kako ide prodaja paprenih paketa za utakmice Zvezde u Ligi šampiona?

Navijače Crvene zvezde polako hvata groznica Lige šampiona. Drugi put uzastopno četa Vladana Milojevića igraće sa “alama” iz Evrope u eliti. Cena paketa ulaznica izazvala je brojne kontroverze među “delijama”. Naime, najeftinije ulaznice za tri utakmice na Marakani koštaju 12.000 dinara za svernu i južnu tribinu.
Kvota u kladionici MaxBet na igru X2 na meču Bajern – Crvena zvezda je 8.00. >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << Meč Lige šampiona igra se u sredu od 21 čas.
Prema informacijama sajta redstarbelgrade.rs zaključno sa četvrtkom prodato je 8.790 paketa.
Uz vlasnike sezonskih karata, pakete su mogli da kupe i članovi kluba sa popustom od 20 odsto. Od ponedeljka kreće slobodna prodaja ulaznica. Iako su cene ulaznica paprene, navijačima crveno-belih se ne propuštaju spektakli na našem najvećem stadionu protiv Olimpijakosa, Totenhema i Bajerna.
Kladionica MaxBet vam je pripremila novo iznenađenje. Pokrećemo novu mobilnu aplikaciju, koja je već dostupna za Android. Uskoro će moći da se skine i za IOS. Više informacija možete pronaći na sajtu naše kladionice, kao i na Jutjub kanalu.
Srpski šampion će u sredu od 21 čas da gostuje Bajernu u Minhenu u prvom kolu Lige šampiona. Očekuje se da na tribinama “Alijanc arene” bude nekoliko hiljada “delija”.
Закључно са јучерашњим даном, продато је 8.790 пакета улазница. Подсећамо да од јуче уз власнике сезонских карата, пакете могу да купе и чланови клуба са попустом од 20%
Од понедељка креће слободна продаја pic.twitter.com/1xUhYSIIoB
— RSB ⭐️⭐️⭐️ (@RSBForum) September 13, 2019



The post Kako ide prodaja paprenih paketa za utakmice Zvezde u Ligi šampiona? appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.