Kada startuje, pogodak je garantovan: Dejan Joveljić

Izvor: Mondo, 17.Okt.2018, 17:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kada startuje, pogodak je garantovan: Dejan Joveljić

Mladi napadač Crvene zvezde tri puta ove sezone našao se u startnoj postavi prvog tima i svaki put postigao gol.

Foto: MN Press

Dejan Joveljić za prvi tim Crvene zvezde ima devet nastupa i čak šest pogodaka u njima! Ove sezone mu je Vladan Milojević pet puta ukazao šansu, od čega triput u startnoj postavi. Mladi napadač uzvratio >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << je na sjajan način - svaki put kada je igrao od prvog minuta, dao je gol (3/3).

"Mnogo puta do sada sam rekao: "Na meni je da iskoristim svaku priliku koja mi se ukaže i da postignem gol". Naporno sam radio i ponovo mi se to isplatilo. Naravno da ću nastaviti u istom ritmu i nadam se novim golovima. Za ovaj pogodak dugujem veliku zahvalnost Simiću koji mi je uputio odličnu asistenciju. Ceo tim je napravio odličnu akciju, on je odlično poslao loptu u dubinu i meni je ostalo samo da utrčim i zatresem mrežu", zahvalio se 19-godišnji napadač saigraču posle utakmice u Vranju.

Zvezda je pobedom 2:0 protiv Dinama prošla u osminu finala Kupa Srbije.

Zvezda rutinski iz Vranja u osminu finala!

"Još jedna teška utakmica sada je iza nas, igralo se po teškom vremenu. Na vreme smo postigli pogodak i otvorili utakmicu odličnim golom koji je postigao Stojiljković. U drugom poluvremenu uspeo sam da zatresem mrežu nakon fantastične akcije saigrača. Idemo dalje, već za tri dana očekuje nas superligaška utakmica sa ekipom Rada".

Bio je ovo prvi put da su fudbaleri Crvene zvezde igrali takmičarsku utakmicu u Vranju, a atmosfera na tribinama je bila odlična.

"Zahvalio bih se svim ljudima koji su došli na utakmicu da nas podrže. Još jednom se pokazalo da je Zvezda najveći klub na Balkanu. Svi u Vranju su se pokazali kao odlični domaćini i vidimo se ubrzo i u prvenstvu", najavio je Joveljić i treći ovosezonski duel dva tima.

Pre utakmice u Kupu, Zvezda i Dinamo sastali su se 20. jula, u prvom kolu Superlige, kada su crveno-beli kod kuće pobedili 3:0. Naredni susret je 10. novembra, ponovo u Vranju, u okviru 16. kola nacionalnog prvenstva.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.