KVALIFIKACIJE ZA LŠ: Zvezda u trećem kolu, sve ostalo za zaborav (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 31.Jul.2019, 17:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KVALIFIKACIJE ZA LŠ: Zvezda u trećem kolu, sve ostalo za zaborav (VIDEO)

Helsinki slavio.

Fudbaleri Crvene zvezde plasirali su se u treće kolo kvalifikacija za Ligu šampiona. Prošle srede su puleni Vladana Milojevića stekli dovoljnu prednost protiv Helsinkija u Beogradu (2:0), ali su u revanšu poraženi sa 2:1.

Helsinki je došao do prednosti u prvom minutu drugog poluvremena preko kapitena Sebastijana Dalstroma, a onda je deset minuta kasnije gol vredan plasmana >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u narednu rundu takmičenja postigao Dušan Jovančić. U sudijskoj nadoknadi je Riku Riski postavio konačan rezultat i oduzeo crveno-belima važne bodove što se tiče UEFA koeficijenta.

Dešavanja uživo iz Helsinkija možete pratiti iz minuta u minut na portalu Srbija Danas.

HELSINKI - CRVENA ZVEZDA 2:1

STADION: Fudbalski stadion u Helsinkiju (Finska)

SUDIJA: Alan Bjeri (Švajcarska)

STRELCI: Dalstrom 46', Riski 90+2' - Jovančić 56'

HELSINKI: Rudakov - Alho, Obilor, O'Šonesi, Rafinja (od 66. Filjo) - Kairinen, Para Sinistera (od 77. Vananen) - Riski, Dalstrom, Mensah - Tarasov (od 46. Vairinen). Klupa: Usitalo, Filjo, Toivomaki, Pelvas, Vairinen, Vananen, Zeneli. Trener: Toni Koskela.

CRVENA ZVEZDA: Borjan - Stojković, Milunović, Babić, Rodić - Kanjas (od 88. Degenek), Jovančić - Ben, Marin, Jevtović (od 74. Ivanić) - Boaći (od 55. Pavkov). Klupa: Popović, Degenek, Pankov, Vulić, Ivanić, Simić, Pavkov. Trener: Vladan Milojević.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

UŽIVO: Helsinki-Crvena zvezda 0:0

Izvor: Večernje novosti, 31.Jul.2019

Crveno-beli u revanšu drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona gostuju u Finskoj Crvena zvezda je blizu plasmana u treće kolo kvalifikacija za Ligu šampiona. U Finsku su otišli sa dva gola prednosti iz Beograda.Bez obzira na zalihu, crveno-beli su poručili da će protiv...

Nastavak na Večernje novosti...

Milojević: Ne mogu da shvatim, umesto da damo drugi gol mi smo ga primili

Izvor: MozzartSport.com, 31.Jul.2019

(Od izveštača MOZZART Sporta iz Helsinkija) Trener Crvene zvezde Vladan Milojević kaže da je najvažnije da je njegov tim prošao u treće kolo kvalifikacija za Ligu šampiona. Podsetimo, crveno-beli su poraženi u revanšu u Helsinkiju sa 2:1, ali su prošli u narednu fazu zahvaljujući trijumfu...

Nastavak na MozzartSport.com...

KRAJ SERIJE Prvi poraz Milojevićeve Zvezde u kvalifikacijama za LŠ

Izvor: 011vodič.com, 01.Avg.2019, 10:39

Svemu dođe kraj, pa i seriji Crvene zvezde s Vladanom Milojevićem na klupi. Crveno-beli su u Helsinkiju doživeli prvi poraz u kvalifikacijama za Ligu šampiona i to u 12 meču!. Ono što nije uspelo daleko jačem Salcburgu, eto, uspelo je Fincima – savladali su našeg šampiona. U kvalifikacijama...

Nastavak na 011vodič.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.