KUP: Zvezda u Čačku, Partizan čeka Rad

Izvor: MozzartSport.com, 17.Okt.2017, 13:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KUP: Zvezda u Čačku, Partizan čeka Rad

Izvučeni parovi osmine finala koje se igra u dva termina - 26. oktobar i 15. novembar

Crvena zvezda će gostovati u Čačku protiv Borca, a Partizan dočekuje Rad u osmini finala Kupa Srbije koje je na programu u sredu 15. novembra.

Tako je odlučeno žrebom u prostorijama Fudbalskog saveza Srbije koji je danas održan, a parove je izvukao >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Zoran Filipović, asistent u stručnom štabu Slavoljuba Muslina.

Inače, večiti beogradski rivali će igrati svoje mečeve u kasnijem terminu jer će naredne srede, kada ostali budu imali obaveze u Kupu (26. oktobra), oni igrati svoje zaostale mečeve u Superligi Srbije.

U osmini finala, igraće se samo jedan meč, a ako posle 90 minuta ne bude bilo pobednika, odmah će se pristupiti izvođenju jedanaesteraca.

SVI PAROVI KUPA SRBIJE - 1/8 FINALA

26. oktobar

LUČANI: Mladost - Proleter Novi Sad

KRUŠEVAC: Napredak - Radnički Pirot

NOVI SAD:Vojvodina - Budućnost Dobanovci

INĐIJA: Inđija - Javor

ČAJETINA: Zlatibor - Čukarički

15. novembar

SUBOTICA: Spartak ŽK - Mačva

BEOGRAD: Partizan - Rad

ČAČAK: Borac - Crvena zvezda

(FOTO: Star sport)
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

Kup Srbije: Partizan dočekuje Rad, Zvezda gostuje u Čačku

Izvor: RTS, 17.Okt.2017

U osmini finala Kupa Srbije branilac trofeja, ekipa Partizana sastaje se sa Radom dok će protivnik Crvene zvezde biti Borac iz Čačkaodlučeno je žrebom u Beogradu. Mečevi se igraju 25. oktobra i 15. novembra. . Partizan...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.