KRUNIĆ OTKLONIO NEDOUMICE: Zna se da li Meleg i Jirka mogu protiv Zvezde

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Jul.2019, 14:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KRUNIĆ OTKLONIO NEDOUMICE: Zna se da li Meleg i Jirka mogu protiv Zvezde

Utakmica će biti odigrana u subotu.

Fudbaleri Radničkog gostovaće u subotu (20.00) u utakmici 2. kola Superlige Srbije, a meč sa Crvenom zvezdom najavio je šef struke Nišlija Simo Krunić.

- Drago mi je što je Radnički u poslednjih nekoliko godina pokazao kvalitet u svim strukturama, od ogranizacije kluba do igračkog kadra, pa se zbog svega toga ova sutrašnja utakmica naziva derbijem. Mi smo svesni koliko je Crvena zvezda jaka. Oni su u sredu igrali evropsku >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << utakmicu, imaju samo dva dana odmora, ali oni imaju veliki fond igrača, tako da će protiv nas sigurno izaći u najboljem mogućem sastavu u ovom trenutku - rekao je Krunić, a potom se osvrnuo na situaciju u svom timu.

Sada je i definitivno da neće moći da računa na Dejana Melega i Erika Jirku.

- Oni su igrači Zvezde na pozajmici u Radničkom i zbog toga neće moći da budu u protokolu, a zbog povrede neće igrati ni Japanac Noma. Haskić se oporavio, tokom ove sedmice nam je stigao Knežević, tako da ćemo imati kvalitetna rešenja za sutrašnji meč što se tiče sastava. Mi ćemo dati sve od sebe da se Zvezdi žestoko suprotstavimo u ovom derbiju i pokušaćemo da ostvarimo povoljan rezultat. Nama neka specijalna motivacija nije potrebna za ovu utakmicu. Moji igrači su dobro raspoloženi i spremni da pruže maksimum kako bi došli do rezultata koji svi priželjkujemo.

Krunić je takođe dodatno prokomentarisao je najnovije pojačanje kluba Filipa Kneževića i najavio je u kojem bi sastavu njegov tim mogao da istrči na megdan Zvezdi.

- Znamo svi da se radi o veoma kvalitetnom fudbaleru. On će sutra biti u protokolu, a u zavisnosti od stanja na terenu donećemo odluku koliko će minuta dobiti na ovom meču, jer je sa nama tek dva-tri dana. Što se tiče sastava, vraća nam se Saša Stojanović koji nije igrao protiv Proletera. Po bokovima u fazi napada će najverovatnije igrati Čumić i Tomić, a Mihajlović je golovima i borbenošću na prethodna dva meča pokazao da je veoma dobar fudbaler, tako da će on biti u samom špicu napada. Odbranu nećemo menjati u odnosu na duel sa Proleterom, a još uvek tražimo rešenje za poziciju koju pokriva Noma i odluku ćemo doneti na dan utakmice - završio je Krunić.

U uvodnim mečevima u novoj sezoni i Zvezda i Radnički su upisali pobede.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Heorhina Rodrigez, devojka najboljeg evropskog igrača Kristijana Ronalda

Gracias 2018 por haberme hecho tan feliz ❤️✨ Mis mejores deseos para todos vosotros... 🌍

A post shared by Georgina Rodríguez (@georginagio) on Dec 31, 2018 at 12:56am PST

Sundays are always better with @aloyoga 🧘‍♀️

A post shared by Georgina Rodríguez (@georginagio) on Nov 11, 2018 at 12:30pm PST

“Vive la vida con quien te dé la vida”. Frida Kahlo Feliz día ❣️

A post shared by Georgina Rodríguez (@georginagio) on Sep 8, 2018 at 4:57am PDT

Ayer mientras me preparaba para asistir al evento organizado por @voguespain y @nivea_es Gracias a la artista @vickymarcosg por maquillarme y peinarme. ❤ @yslbeauty FELIZ FIN DE SEMANA ☀️ 💋

A post shared by Georgina Rodríguez (@georginagio) on May 18, 2018 at 4:06am PDT

G o o d v i b e s ☯️

A post shared by Georgina Rodríguez (@georginagio) on Sep 1, 2017 at 9:17am PDT

...Amante de una sonrisa y de las miradas sin explicación... 💌🔄 #QueMeGusta #unrayodesol G o o d n I g h t ☪

A post shared by Georgina Rodríguez (@georginagio) on Aug 29, 2016 at 11:22am PDT

HAPPY IS THE NEW RICH ❤️

A post shared by Georgina Rodríguez (@georginagio) on Jul 5, 2016 at 11:18am PDT

Decisiones permanentes por emociones temporales 🚫🚫🚫🚫🚫🚫 #i #miss #you #o .........Cuando te permites lo que mereces, atraes lo que necesitas ............🙋🙋🙋🙋🙋 #lol

A post shared by Georgina Rodríguez (@georginagio) on Oct 21, 2015 at 12:43pm PDT

Viva la vida, viviendo la vida, vive la vida!! 💘 #Más #que # Feliz #Love #Summer #Ibiza #vidita #❤

A post shared by Georgina Rodríguez (@georginagio) on Jun 25, 2015 at 10:19am PDT

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Simo Krunić najavio žestok otpor Zvezdi, otkrio i veći deo startne postave!

Izvor: Sportske.net, 26.Jul.2019

Kaže da motivacije Nišlijama ne nedostaje protiv aktuelnog šampiona...Trener fudbalera Radničkog iz Niša Simo Krunić rekao je danas da njegovim fudbalerima nije potrebna specijalna motivacija za utakmicu protiv Crvene zvezde i da će pokušati žestoko da joj se suprotstave i ostvare povoljan rezultat...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.