KOŠARKAŠ SRBIJE U KOMI POSLE STRAVIČNE SAOBRAĆAJKE! Vraćao se sa svadbe!  (FOTO)

Izvor: Svet, 14.Jul.2019, 15:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KOŠARKAŠ SRBIJE U KOMI POSLE STRAVIČNE SAOBRAĆAJKE! Vraćao se sa svadbe! (FOTO)

Ognjen Kuzmić, Printscreen Košarkaš Crvene Zvezde i reprezentativac Srbije Ognjen Kuzmić teško je povređen u saobraćajnoj nesreći koja se jutros dogodila na putu Banjaluka – Prijedor u Ramićima.
On je povređen kada su se sudarili automobili “porše” i “BMW”.
Kuzmić je, prema prvim nezvaničnim saznanjima, u sudaru polomio obe vilice >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << i grudni koš, zbog čega su ga banjalučki medicinski stručnjaci stavili u inudkovanu komu. Kako se navodi, on nema hematome na mozgu, ali su njegove povrede izuzetno ozbiljne i, iako nije životno ugrožen, zahtevale su transport u Urgentni centar u Beogradu.
Helikopter je spreman za transport povrijeđenog Kuzmića. pic.twitter.com/vS4aGEOhNX
— Zoran Šarenac (@sarenaczoran) July 14, 2019

Kuzmić, koji je nedavno na Instagram nalogu ponosno objavio da se vraća u KK Crvena zvezda, čime je njegova sportska biografija dobila novo crveno-belo poglavlje, prebačen je Helikopterskim servisom Republike Srpske, i to jer je Vlada Republike Srpske dala helikopter da se košarkaški reprezentativac naše zemlje prebaci na lečenje u prestonicu Srbije. U Beograd je i stigao oko 12.20 po srednjeevropsom vremenu.
Navodno, Kuzmić je pre nesreće bio na jednoj svadbi u Prijedoru.

Usled kiše, kolovoz je bio klizav i savet vozačima je da se vozi sporije. Do udesa je došlo kada se beli porše Ognjena Kuzmića u kojem je bio sa prijateljem Bogdanom Ilićem sudario sa BMW-om u kojem su bili Marko Miljatović (32) iz Prijedora i Dražen Janjanin (30) iz Prijedora.
Kuzmićev automobil. pic.twitter.com/FZ58Hx3SS8
— Zoran Šarenac (@sarenaczoran) July 14, 2019

Podsetimo, Ognjen Kuzmić je karijeru počeo u banjalučkom Borcu, igrao je i za Čelik, Malagu, Huventun, Panatinaikos, a imao je i dvogodišnju NBA epizodu u Golden Stejt Voriorsima i bio je član šampionske ekipe 2015.
Sa reprezentacijom je osvojio srebrnu medalju na Evropskom prvenstvu 2017. Dobojac je igrao za Crvenu zvezdu u sezoni 2016/17. i nakon toga se preselio u Real Madrid. Nedavno se vratio u Zvezdu i sa klubom sa Malog Kalemegdana potpisao dvogodišnji ugovor.
Svet
The post KOŠARKAŠ SRBIJE U KOMI POSLE STRAVIČNE SAOBRAĆAJKE! Vraćao se sa svadbe! (FOTO) appeared first on Svet portal.

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.