KONAČNO JE DOŠLO VREME ZA RASTANAK: Zvezda ostaje bez GOLMANA! Vaga između dve ponude

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Feb.2023, 11:01

KONAČNO JE DOŠLO VREME ZA RASTANAK: Zvezda ostaje bez GOLMANA! Vaga između dve ponude

Odlazi posle pet godina.

FK Crvena zvezda formira tim za nastavak sezone. Tim su napustili i otišli na pozajmice do kraja sezone Seku Sanogo (FK Pariz), Kalifa Kulibali (Amijen) i Nemanja Motika (Austrija Luštenau), ali tu nije kraj odlascima. Na korak od napuštanja crveno-belih kako piše Maxbet sport nalazi se golman Zoran Popović koji ima poziv Astane i Čukaričkog.

Iskusni >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << čuvar mreže u klub je stigao u julu 2018. godine kao rezerva kapitenu Milanu Borjanu. Pre godinu dana imao je ponudu Ludogoreca, ali nije menjao dres. Ove sezone je imao niz pehova sa povredama i ulogu drugog golmana imao je Nikola Vasiljević.

Izgleda kao da je sada, pet meseci pre isteka ugovora postignut dogovor da ode u drugi klub, a čini se da je između Azije (Astana) i Evrope (Čukarički) bliža opcija selidba sa na Banovo brdo, ali ostaje da se vidi šta će se sve dešavati.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Ivana Ikardi, sestra Maura Ikardija
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.