KOMPLIKACIJE Šta se dešavalo na pregovorima Zvezde i Garsije?

Izvor: 011vodič.com, 18.Avg.2019, 09:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KOMPLIKACIJE Šta se dešavalo na pregovorima Zvezde i Garsije?

Hoće li Mateo Garsija zadužiti opremu Crvene zvezde i tako postati najveće pojačanje Beograđana ovog leta? U subotu je delovalo da je dogovor blizu, pošto je Argentinac došao u Srbiju da uživo pregovara sa sportskim sektorom crveno-belih, ali je sada izgleda došlo do komplikacija.
Kvota u MaxBetu na pobedu Olimpijakosa protiv Krasnodara je 2.05.
Nije tajna da ofanzivca Las Palmasa u svojim redovima želi i Olimpijakos. Čelnici grčkog velikana su “snimili” >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << Garsiju prošle sezone dok je igrao na pozajmici za Aris i ne odustaju od toga da ga angažuju. Finansijski su moćniji od srpskog šampiona, tako da imaju neophodna sredstva da upropaste Zvezdi posao.
Zato se sa velikom pažnjom u Grčkoj prate dešavanja na stadionu “Rajko Mitić”. Kako javlja urednik tamošnjeg portala Sportime.gr, Gerasimos Manolidis, Olimpijakos je povećao ponudu kada je video da je Garsija otputovao u Beograd.
#MateoGarcia is still in Belgrad and hold talks with @crvenazvezdafk. The plan was the transfer tο end by night. Didn’t happened. #Olympiacos made new and very improved offer. #RedStar went up too. Battle… More playing minutes against money #twcz #fkcz #zvezda #osfp
— Gerasimos Manolidis (@geramanolidis) August 17, 2019
Prethodno se pričalo da Atinjani nude godišnju platu od 650.000 evra, ali sada je ona veća. Zato je u subotu morala da reaguje i Zvezda. Nezvanično, ponudila je Argentincu platu od 500.000 evra za prvu sezonu, uz povećanje zarade za svaku sledeću godinu koju provede na Marakani. Međutim, zbog novih dešavanja u Atini, to je morala da poveća za još 50.000 evra.
Na kraju, dogovor u subotu nije postignut i dalji razgovori se očekuju u nedelju. Zvezdi se žuri, pošto čelnici našeg najtrofejnijeg kluba žele da registruju Garsiju za dvomeč sa Jang Bojsom u plej-ofu za Ligu šampiona. Ipak, čini se da Argentinac i nema preteranu želju da se obaveže za neki od dva kluba sa Balkana pre završetka kvalifikacija.
Kao Zvezda, i Olimpijakos igra u plej-ofu za elitno takmičenje, a očekuje ga dvomeč sa ruskim Krasnodarom. Jasno, Garsija bi radije da zaigra za klub koji učestvuje u Ligi šampiona, a u ovom trenutku nije poznato da li će i ko od crveno-belih učestvovati tamo.
Podsetimo, Las Palmas i Zvezda su se već dogovorili oko obeštećenja. Ako Garsija pristane da dođe, Španci će dobiti 1.800.000 evra.
ZVEZDA TRAŽI KRILO? Zanimljiv je spisak fudbalera koji su bez kluba…



The post KOMPLIKACIJE Šta se dešavalo na pregovorima Zvezde i Garsije? appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na 011vodič.com...






Povezane vesti

Dugi pregovori, pa šampanjac na "Rajku": Terzić o Mateu

Izvor: Mondo, 18.Avg.2019

"Pregovori su bili dugi i naporni ali smo sve završili na ogromnu radost armije naših navijača", rekao je generalni direktor crveno-belih...Navijačima crveno-belih ove nedelje stigla je važna "push" notifikacija: Mateo Garsija novi je igrač Crvene zvezde!.."Crvena zvezda je danas dobila novo pojačanje...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.